Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Zeer geslaagde Texas Scramble Teamwedstrijd d.d. 17 juli 2020

Deze Business Zomergolf wedstrijd stond in het teken van "het mag weer" c.q. "weer samen gezellig golfen". De Texas Scramble formule leent zich daar bij uitstek voor. De bedrijfsleden die, met hun gasten meespeelden, kijken dan ook enthousiast terug op een zeer geslaagde dag. 

I.v.m. de corona richtlijnen werd er van 1 tee gestart i.p.v. een shotgun start. Met 16 deelnemende flights werd er zo gestart van 13.00-16.00 uur. Deelnemers kregen een lunchpakketje voor onderweg mee en kregen na binnenkomst per flight de "business schotel van de dag" uitgeserveerd. Doordat er iedere 12 minuten een flight binnenkwam, werd het gezellig druk, maar hoefde men niet op elkaar te wachten. De opzet werd als zeer positief ervaren en menigeen bleef nog lang nagenieten met zijn flight c.q. zijn gasten.

Klik hier voor de uitslagen van de wedstrijd.


Winnende flight; Rob Maessen, Phillipe drouen, Mats Hermans en Maurice Hermans

Terug