Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

BusinessGolf Wintercompetitie 2023-2024

Voor Business Clubleden van de Herkenbosche bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de speciale wintercompetitie, welke geheel anders van opzet is dan de BusinessTour die in de zomerperiode gespeeld wordt.

Er wordt 4BBB (4 ball better ball) gespeeld en ieder bedrijf mag per bedrijfskaart bij voorkeur één zakelijke relatie, die niet lid is in Herkenbosch, uitnodigen om samen met iemand van het bedrijf dat lid is als koppel de wedstrijd te spelen. Bij gebrek aan beschikbaarheid van een bevriende zakelijke golfer is het ook toegestaan in te schrijven met een collega van het eigen bedrijf. De wedstrijd wordt gespeeld over 9 holes. Als extra element is ingebouwd dat een bedrijf een korte presentatie mag houden van 10-15 minuten tijdens de gezamenlijke lunch. Deelname aan de lunch is verplicht.

Met deze opzet trachten we een aantrekkelijke winteractiviteit te organiseren, waarin u in een zakelijke omgeving samen met een zakelijke relatie kunt golfen en waarbij u of uw relatie wellicht leuke andere contacten opdoet, tijdens de gezamenlijke lunch, wedstrijd of borrel.

Het vaste programma is als volgt:
12.30 – 13.15   uur:    Ontvangst & lunchbuffet (in wedstrijdtenue)
13.30 uur:   Shotgun 9-holes wedstrijd
16.00 – 18.00 uur:   Borrel met bittergarnituur & prijsuitreiking


Vergoeding voor deelname aan bovenstaand programma bedraagt € 25,50 per persoon exclusief drankjes na afloop van de wedstrijd. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier.
Ik hoop velen van u te mogen verwelkomen tijdens de gezellige BusinessGolf Wintercompetitie!

P.s. U hoeft natuurlijk niet aan elke ronde deel te nemen en bent geheel vrij telkens een andere zakelijke relatie uit te nodigen. Mocht u overigens geïnteresseerd zijn in het verzorgen van een korte presentatie tijdens de lunch dan kunt u dat aangeven bij "Opmerking" op het inschrijfformulier.

Data en tijden BusinessGolf Wintercompetitie
De data en aanvangstijden van de BusinessGolf Wintercompetitie vindt u terug in de wedstrijdkalender