Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Business Club

Business Club de Herkenbosche is hét platform om te golfen en te netwerken in een sportieve en ontspannen omgeving. Menig duurzaam zakelijk contact is gelegd tijdens, of na afloop van een van onze business club activiteiten. Zoals u mag verwachten van een actieve business club, worden er het gehele jaar door diverse activiteiten georganiseerd, waaronder ook uitwisselingen met andere business clubs en netwerken.

Zo kennen we o.a. een samenwerking met de business clubs van alle BurgGolf banen. BurgGolf heeft banen in St. Nicolaasga, Purmerend, Zoetermeer, Wijchen, Den Bosch en Veldhoven.
Binnen deze samenwerking krijgen spelers met een kaart op naam 50 % korting op de geldende greenfee als ze door het jaar heen een starttijd boeken op een van de BurgGolfbanen.