Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Mijn Golfpagina

Het ledenportaal van de website, "Mijn Golfpagina", geeft u toegang tot uw persoonlijke informatie en stelt u in staat de volgende handelingen uit te voeren:

Inzien van uw eigen handicaphistorie
- Inrichten van uw persoonlijke dashboard
- Wijzigen van uw e-mailadres
- Scorekaarten invoeren die u gespeeld heeft
- Gegevens van andere leden opzoeken
- Reserveren van starttijden
- Inzien actuele clubmededelingen
- Toegang tot de wedstrijdkalender
- In- en uitschrijven op wedstrijden
- Inzien van de inschrijflijsten en startlijsten

Inloggen kunt u met behulp van uw, in de ledenadministratie bekende, e-mailadres en uw wachtwoord. Heeft u nog geen wachtwoord dan kunt u dat opvragen.

Web-app
U kunt ook via een tablet of smartphone inloggen. Wij adviseren u dan de web-app te installeren c.q. een icoontje op uw smartphone of tablet te plaatsen, opdat u voortaan snel in kunt loggen in uw eigen "profiel". (Uiteraard kunt u de link ook in het startscherm of favorieten van uw browser zetten).
Via de volgende link komt u in de mobiele app versie.

Handleiding
In deze handleiding vindt u een uitvoerige beschrijving van alle functionaliteiten van zowel het ledenportaal (inloggen via PC) als de mobiele app (inloggen via tablet en smartphone). Hierin worden niet alleen de hierboven vermelde functionaliteiten beschreven, maar ook hoe u in kunt loggen, hoe u de app op uw tablet/telefoon kunt installeren etc.

Mocht u onverhoopt nog problemen ervaren of vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie (Erna van Schlun, 0475-529529 / erna@deherkenbosche.nl)