Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Bedrijfs lidmaatschap

Business Club de Herkenbosche is gericht op de ondernemer. Businessclubleden hebben toegang tot een breed netwerk van leden en netwerkactiviteiten.

Zo kennen we een lidmaatschap met en zonder golf met jaarlijks een interessant programma. Afhankelijk van het type lidmaatschap bestaat dat o.a. uit een bedrijfscompetitie, gespeeld over meerdere 9- en 18- holes wedstrijden, waarbij de competitief ingestelde golfer aan z’n trekken komt, maar  worden er ook een aantal business avonden georganiseerd, waar de nadruk ligt op laagdrempelig, maar hoogwaardig netwerken, gekoppeld aan een laagdrempelige golfactiviteit, waar men al dan niet aan deel neemt. Daarnaast zijn er bedrijfsbezoeken aan bedrijven en andere Off Course Activiteiten, waar vooral het netwerken en de onderlinge contacten voorop staan.

Verder zal, al dan niet geïntegreerd in bestaande business activiteiten, een verbinding gelegd worden met andere zakelijke netwerken, golf- en niet golfgerelateerd.

Bij iedere afzonderlijke activiteit heeft u de mogelijkheid een externe zakelijke relatie uit te nodigen. De business club biedt speelrecht middels persoonlijk speelrecht (kaart op naam) en wildcards, maar kent ook een “society” lidmaatschap voor de (nog) niet in golf geïnteresseerde ondernemer. Leden worden met hun bedrijfsnaam en logo vermeld op het sponsorbord en website.

Kaart(en) op naam en/of Wildcard(s)
De vorm van het lidmaatschap kunt u kiezen naar gelang uw behoefte c.q. voorkeur. Als golfer kunt u kiezen tussen wildcards en kaarten op naam of een combinatie hiervan.
Een wildcard geldt als 'bewijs aan toonder' en geeft u of uw relatie toegang tot de golfbaan en daarbij behorende oefengelegenheden. Deze wildcard staat op naam van het bedrijf en het bedrijf bepaalt wie van de wildcard gebruik mag maken.
Een kaart op naam is persoonsgebonden en behelst tevens een lidmaatschap van de golfclub van de homecourse. De betreffende speler kan zodoende deelnemen aan alle wedstrijden die de vereniging organiseert. Zijn/haar handicapadministratie verloopt eveneens via de vereniging.

Voorrang bij boeken en meer...
Een van de grootste privileges van het bedrijfslidmaatschap is de voorrang bij het boeken van starttijden. Hierdoor kunt u uw golfafspraken ruim van te voren plannen. U kunt dit al 30 dagen van te voren doen en uiteraard heeft u de mogelijkheid om starttijden online te reserveren. Dat maakt het plannen van een zakelijke afspraak een stuk makkelijker. Inschrijven voor wedstrijden, inzien en onderhouden van uw handicap kan ook via internet.
Naast bovengenoemde voordelen krijgt u 5 x gratis beschikking over de vergaderruimten, een sponsorbord in de hal van het clubhuis, enz, enz...
Daarnaast organiseert de Herkenbosche voor de Business Club meerdere activiteiten die open staan voor bedrijfsleden en hun relaties. Zo is er in de zomer de Business Tour en in de winter de BusinessGolf wintercompetitie en zijn er meerdere Business avonden en Off Course activiteiten.

Kosten en duur lidmaatschap
De kosten zijn afhankelijk van uw keuze qua type lidmaatschap en het aantal en soort kaarten. Een bedrijfslidmaatschap wordt in principe aangegaan voor perioden van 3 jaar (2 of 1 jaar is ook mogelijk). Een proeflidmaatschap van 1 jaar behoort tot de mogelijkheden. Business lid (kaart op naam/wildcard) kunt u worden vanaf € 2.350 incl. BTW per jaar voor de 1e kaart en voor alle daaropvolgende kaarten vanaf € 2.150 incl. BTW per jaar per kaart.

Bedrijven & Sponsoring
De Herkenbosche biedt bedrijven de mogelijkheid via promotionele uitingen hun bedrijf onder de aandacht te brengen bij de vele bezoekers en leden van de baan. Voor bedrijfsleden geldt een aangepast tarief.

Society Member
Golft u nog niet dan kunt u Society Member worden. U kunt dan 5 x per jaar gratis (daarna met 50 % korting) gebruik maken van de vergaderfaciliteiten, inclusief audiovisuele apparatuur. Daarnaast kunt u, samen met een invité, aan alle "niet-golf" activiteiten deelnemen, zoals de bedrijfsbezoeken en de business avonden. Het Society Membership kost € 795 incl. B.T.W. per jaar.

Contact
Wilt u zich aanmelden als lid of meer informatie willen ontvangen over een bedrijfslidmaatschap of de sponsormogelijkheden bij de Herkenbosche? Vul dan het algemene aanvraagformulier in en licht uw specifieke vraag toe, dan nemen we per omgaande contact met u op.