Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

BusinessTour

18 holes BusinessTour competitie
Voor de Business Clubleden van de Herkenbosche bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de grootste bedrijvencompetitie van Nederland: de zogenaamde BusinessTour, voorheen bekend als de bedrijfsledencompetitie. De BusinessTour is een bedrijvencompetitie waaraan behalve de BusinessClub van de Herkenbosche ook alle BusinessClubs van BurgGolf deelnemen. Als Businesslid op een van deze banen kunt u deelnemen aan deze gezamenlijke competitie, waarbij u zelf mag bepalen op welke baan c.q. banen u de voorronden wilt spelen met uw team.

In deze competitie wordt er door meer dan 200 bedrijven gestreden om een plek in de landelijke finale. De Business Tour kenmerkt zich door de grote diversiteit van het deelnemersveld en is daardoor uitermate geschikt om te netwerken.

Data en tijden Businesstour
Jaarlijks vinden er op elke baan meerdere ronden plaats. U mag aan alle ronden, maar ook aan één of enkele deelnemen. Er wordt gespeeld voor dagprijzen en een overall klassement. De baan waar u speelt mag u zelf bepalen, de behaalde score(s) tellen mee voor het klassement op uw eigen homecourse. De dagen dat er op onze baan een ronde voor de BusinessTour wordt georganiseerd kunt u terugvinden in de activiteitenkalender. De wedstrijddata van de BusinessTour op de BurgGolf banen vindt u hier.