Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

The perfect nine

Zomeravondgolf Businessclub

Speelt u de perfecte 9 holes? Op één avond of verspreid over meerdere avonden? Het kan allemaal met deze zomeravondactiviteit voor de businessleden.

The Perfect Nine is een combinatie van ongedwongen golfen in combinatie met een stukje (eigen) competitie en wedijver met anderen. Er wordt individueel stableford gespeeld over 9 holes. Per dag is er een dagwinnaar die de beste score heeft behaald, wellicht niet the perfect nine, maar wel de hoogste score van de dag. Daarnaast worden alle scores verwerkt in een persoonlijk overzicht, waarin alle stablefordscores per hole worden geregistreerd. Het eindklassement van the perfect nine wordt opgemaakt op basis van de beste stableford score per hole van alle dagen. Eindwinnaar is degene die de hoogste score overall heeft. Een score die een mogelijke toekomstige perfect nine weerspiegelt.

N.B. er wordt een klassement opgemaakt in 2 hcp-categorieën t.w. 0 t/m 24.0 en 24.1 t/m 36.0 (spelers met een hcp. van 36.1 t/m 54.0 spelen van 36.0)

Heb je een keer een slechte avond, dan is het toch mogelijk dat ik mijn perfect nine eindscore verbeter, door die ene hole…..

De reguliere avonden waarop The Perfect Nine gespeeld wordt, gebruikelijk 6, zijn de woensdag- en donderdagavond in het zomerseizoen. De volgende data zijn voor 2024 gepland; do 18 april, do 30 mei, do 4 juli, do 18 juli en do 15 augustus (klik op de betreffende datum voor het dagklassement van die dag). De laatste ronde wordt gespeeld op donderdag 5 september. Op deze avond worden de eindwinnaars bekend gemaakt.

Per bedrijfskaart mag je altijd een extra gast inschrijven voor deelname, waarbij je ook nog samen ingedeeld kunt worden.

De opzet is een laagdrempelige toegankelijke informele activiteit te organiseren.  De starttijden, in principe altijd met een shotgun start, liggen tussen 16.30-18.30 uur. De startlijst wordt van tevoren bekend gemaakt, zodat je exact weet hoe laat je aanwezig moet zijn om tijdig te starten. Geen officiële ontvangst vooraf, de scorekaarten liggen klaar en je start op de aangegeven starttijd. Na afloop lever je de kaart in bij de bar en borrel je na met de mensen die je treft. Voor aanvang van de ronde kunt u desgewenst nog even snel een dagschotel genieten met uw gast.

De laatste avond, donderdag 5 september, wordt er gezamenlijk gestart om 17.30 met een shotgun.

Het (dag)klassement zal de dag er na aan bekend gemaakt worden. U kunt deze ook bekijken via de linkjes achter de data hierboven. Het actuele overall klassement vindt u hier. Geen verplichtingen dus, maar vooral een leuke gelegenheid om toch een beetje georganiseerd met een leuk doel, The (persoonlijke) Perfect Nine, te kunnen spelen …..
 

INSCHRIJFFORMULIER THE PERFECT NINE


Ik hoop u vaak op deze avonden te mogen ontmoeten!
Maurice Hermans.