Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

The Perfect Nine

Zomeravondgolf Businessclub

Speelt u de perfecte 9 holes? Op één avond of verspreid over meerdere avonden?

The Perfect Nine is een combinatie van ongedwongen golfen in combinatie met een stukje (eigen) competitie en wedijver met anderen. Er wordt individueel stableford gespeeld over 9 holes. Per dag is er een dagwinnaar die de beste score heeft behaald, wellicht niet the perfect nine, maar wel de hoogste score van de dag. Daarnaast worden alle scores verwerkt in een persoonlijk overzicht, waarin alle stablefordscores per hole worden geregistreerd. Het eindklassement van the perfect nine wordt opgemaakt op basis van de beste stableford score per hole van alle dagen. Eindwinnaar is degene die de hoogste score overall heeft. Een score die een mogelijke toekomstige perfect nine weerspiegelt.

Heb je een keer een slechte avond, dan is het toch mogelijk dat ik mijn perfect nine eindscore verbeter, door die ene hole…..

Per bedrijfskaart mag je altijd een extra gast inschrijven voor deelname, waarbij je ook nog samen ingedeeld kunt worden.

De opzet is een laagdrempelige toegankelijke informele activiteit te organiseren.  De starttijden liggen tussen 16.30-18.30 uur. De startlijst wordt van tevoren bekend gemaakt, zodat je exact weet hoe laat je aanwezig moet zijn om tijdig te starten. Geen officiële ontvangst vooraf, de scorekaarten liggen klaar en je start op de aangegeven starttijd. Na afloop lever je de kaart in bij de bar en borrel of tafel je na met de mensen die je treft. Er zal altijd een dagschotel aangeboden worden, waarop ingetekend kan worden door de liefhebbers.

Geen verplichtingen dus, maar vooral een leuke gelegenheid om toch een beetje georganiseerd met een leuk doel, The (persoonlijke) Perfect Nine, te kunnen spelen …..De reguliere avonden waarop The Perfect Nine gespeeld wordt, 6 in totaal, zijn de woensdag- en donderdagavond in het zomerseizoen. Ook in 2024 zal The Perfect Nine weer georganiseerd worden, zodra de data gepland zijn worden deze hier bekend gemaakt.

Het verslag van de laatste ronde en de bekendmaking van de overall winnaars vind u in het BusinessNews. Wilt u de diverse dagklassementen nog eens nakijken dan kunt u alle uitslagen terug vinden in of via de activiteitenkalender. Klik hier voor het overall klassement.

Ik hoop u ook in 2024 weer vaak op deze avonden te mogen ontmoeten!
Maurice Hermans.