Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Damescommissie

De damescommissie organiseert wedstrijden op dinsdagochtend van half maart tot eind oktober voor alle dames van de vereniging G&CC de Herkenbosche boven 18 jaar (40% qualifying en fun wedstrijden 60%), conform de regels van de NGF.

De commissie vindt het belangrijk om het golfspel in haar algemeenheid op peil te houden en dat de etiquette en regels in acht worden genomen.

Sportiviteit, harmonie en gezelligheid staan voorop. Tevens streeft de commissie ernaar dat iedereen aan alle wedstrijden mee kan doen en, indien gewenst, het ook mogelijk is om 9 holes te spelen.

Het seizoen wordt geopend met De Primavera en afgesloten met de “vossenjacht”. Vaste wedstrijden zijn de invitatietoernooien “lady invites man” en vriendinnendag.
We spelen 7 qualifying wedstrijden om de wisseltrofee voor de categorieën strokeplay en stableford. Het aantal gespeelde birdies wordt bijgehouden waaruit jaarlijks een birdie-queen ontstaat.
Alle wedstrijden zijn ingevoerd in de wedstrijdkalender van onze golfclub, inschrijven doet iedereen zelf via "mijn golfpagina" op de website of de web-app “ik ga golfen”, uiterlijk één week voor aanvang van de wedstrijd.

Personele bezetting van de commissie
De damescommissie streeft ernaar een evenwichtige afspiegeling te zijn van de deelnemende dames. Gezien de taken wordt gekeken naar geschikte kandidaten voor het beheer van de wedstrijden op Intogolf, beheer van de financiën, de contacten met St Andrews, het voorbereiden van wedstrijden inclusief inzetten van prijzen, bezetten van de wedstrijdtafel, inzicht in wedstrijden en regels en zicht op sociale aspecten.
 

Vacant  voorzitter
Bea Laugs  penningmeester
Karin Bruinsma  lid
Bea Laugs  lid
Agnes Vossen  lid
Dominique Houben  lid
Joan Rosenmoeller  lid
Pascale Timmer  lid
Petra Solberg  bestuursafgevaardigde

 

 

  Baancommissie        Communicatiecommissie        Commissie van beroep        Competitie begeleidings commissie
Commissie Social Events      Damescommissie      Jeugdcommissie      Kascommissie
Nieuwe ledencommissie      Regel-& Handicapcommissie      Seniorencommissie      Wedstrijdcommissie