Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Wedstrijdreglement BusinessGolf Wintercompetitie

Tijdens de BusinessGolf Wintercompetitie over 9 holes komt de netwerk- en sociale functie op de eerste plaats. Er wordt door de deelnemende koppels enkel voor een dagwinnaar gespeeld die een symbolisch prijsje in ontvangst mag nemen en een eervolle vermelding in het BusinessNews zal krijgen.

De wedstrijdvorm die gespeeld wordt is Better-ball Stableford.
Hieronder een korte uitleg van deze spelvorm, zoals deze tijdens deze wedstrijden wordt toegepast.

Better-ball Stableford is een wedstrijd voor koppels, waarbij ieder zijn eigen bal speelt. Alleen de beste Stableford score van elk koppel wordt genoteerd. Indien één van de spelers de hole niet uitspeelt, volgt er geen straf. Mochten de partners op een hole gelijk eindigen, dan wordt de score genoteerd van degene die het eerst "uitholede". Partners die meer dan twee slagen boven hun netto par spelen, kunnen niet meer scoren en dienen hun bal op te rapen. De Stableford punten worden genoteerd in de daarvoor bestemde vakjes en na achttien holes bij elkaar opgeteld.

Het koppel met de meeste punten is winnaar!