Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Holbox Junior Open

Dit jaar het eerste lustrum van het Holbox Junior Open. Al vijf jaar lang is dit internationale Global Junior Golf toernooi op de Herkenbosche te gast. In 2024 zijn de speeldata van maandag 8 t/m donderdag 11 juli.

“We zijn al vanaf 2019 te gast op de Herkenbosche voor de organisatie van het Holbox Junior Open. Ook in 2024 staat dit toernooi weer op de Global Junior Golf kalender. Ik ga nu mijn negende seizoen in met deze internationale golftour", zegt Martin van der Schans van Pro Golf Events. “Het bevalt super goed en met Pro Golf Events probeer ik een platform voor talentvolle jeugd te vestigen, waar spelers en ouders graag naartoe komen. Dit lukt alleen met goede partners en bij de Herkenbosche gaat de samenwerking altijd perfect. Alle hulp van de medewerkers en vrijwilligers maken dit toernooi succesvol. De ondersteuning van de golfclub en natuurlijk de sponsoren, met Holbox als hoofdsponsor, geeft de ruimte om er een mooi event van te maken."

Het Holbox Junior Open is onderdeel van de Global Junior Golf tour. Deze Duitse golftour voor spelers tot en met 23 jaar, maakt een groei door en is inmiddels gegroeid naar jaarlijks 45 toernooien voor talenten met maximale handicaps van 5 (jongens) en 8 (meisjes) over de hele wereld. Alle toernooien tellen mee voor de World Amateur Golf Ranking en dit Nederlandse toernooi telt ook mee voor de NGF jaarranking. Pro Golf Events is host van 12 van deze toernooien, waarvan er 3 in Nederland zijn..

Het toernooi wordt ondersteund door Holbox als hoofdsponsor en door golfbaan de Herkenbosche.


Draagt u de jeugd een warm hart toe? Steun ze dan middels een van de sponsorpakketten.

Vriend van Holbox Junior Open
We maken wederom een groot sponsordoek met alle logo’s van betrokken partijen. Voor € 150,00 ex. btw staat jouw logo daarbij. Je maakt het mede mogelijk, dat alle spelers en vrijwilligers zo optimaal mogelijk van alle voorzieningen gebruik kunnen maken.
Partner van Holbox Junior Open
Als partner kom je uiteraard ook op het sponsordoek, alleen ben je prominenter zichtbaar. Op de eerste en tiende tee komt een sponsorbord met partners en ambassadeurs. Hiernaast nodigen wij jou en een invité uit om op zondag samen met ons de finale te volgen, waarna we een aangeklede borrel genieten in het clubhuis. Dit pakket kost € 500,00 ex. btw.
Ambassadeur van Holbox Junior Open
Omarm je dit toernooi en initiatief en help je ons graag mee om alles nog professioneler aan te kleden, dan is er voor € 950,00 de mogelijkheid om jouw bedrijf prominent te presenteren tijdens dit toernooi. Samen vullen we dit pakket passend en op maat in.

Aanmelden kan middels het aanmeldingsformulier hieronder.
Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen hebben neem dan contact op met de toernooiorganisatie

Martin van der Schans
Pro Golf Events
06-50216154
www.progolfevents.nl
martin@progolfevents.nl

 

  

Aanmeldingsformulier Sponsor - Holbox Junior Open

Bedrijfsgegevens
Contactpersoon

(Factuur)adres
Overige contactgegevens
Ik schrijf in voor/als
Vriend € 150 excl. BTW
Partner € 500 excl. BTW
Ambassadeur € 950 excl. BTW