Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Holbox Junior Open

De derde editie van het Campine Junior Golf Classic, de Holbox Junior Open geheten, wordt gehouden van 9 t/m 11 juli 2021 op de Herkenbosche.

"Na twee zeer succesvolle edities in België is het tijd voor de organisatie van de Campine Junior Golf Classic om de volgende stap te zetten. Na overleg met verschillende golfbanen in België en Nederland, kwamen we uiteindelijk uit bij de Herkenbosche als baan waarmee we graag zouden samenwerken", zegt Henk van Dijken van Pro Golf Events, mede organisator van het toernooi. 'Wij vinden de locatie geweldig en de golfbaan een zeer goede uitdaging voor junior golfers', vervolgt hij.

De Campine Junior Golf Classic is trots onderdeel van en een gevestigde naam op de internationale Global Junior Golf kalender. Spelers tot en met 21 jaar strijden onder andere voor World Amateur Golf Ranking punten. De handicap grens voor jongens is 5.0 en voor meisjes 8.0.

Het toernooi wordt ondersteund door Holbox als hoofdsponosr, door golfbaan de Herkenbosche en door Top Golf Academie Limburg. De Top Golf Academie Limburg (TGA Limburg) stelt zich ten doel Limburgse golf toptalenten een trainingsprogramma aan te bieden dat kan leiden tot het niveau van wereldtop golfprofessionals.

 


Draagt u de jeugd een warm hart toe? Steun ze dan middels een van de sponsorpakketten.

Vriend van Holbox Junior Open
We maken wederom een groot sponsordoek met alle logo’s van betrokken partijen. Voor € 150,00 ex. btw staat jouw logo daarbij. Je maakt het mede mogelijk, dat alle spelers en vrijwilligers zo optimaal mogelijk van alle voorzieningen gebruik kunnen maken.
Partner van Holbox Junior Open
Als partner kom je uiteraard ook op het sponsordoek, alleen ben je prominenter zichtbaar. Op de eerste en tiende tee komt een sponsorbord met partners en ambassadeurs. Hiernaast nodigen wij jou en een invité uit om op zondag samen met ons de finale te volgen, waarna we een aangeklede borrel genieten in het clubhuis. Dit pakket kost € 500,00 ex. btw.
Ambassadeur van Holbox Junior Open
Omarm je dit toernooi en initiatief en help je ons graag mee om alles nog professioneler aan te kleden, dan is er voor € 950,00 de mogelijkheid om jouw bedrijf prominent te presenteren tijdens dit toernooi. Samen vullen we dit pakket passend en op maat in.

Aanmelden kan middels het aanmeldingsformulier hieronder.
Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen hebben neem dan contact op met de toernooiorganisatie

Martin van der Schans
Pro Golf Events
06-50216154
www.progolfevents.nl
martin@progolfevents.nl

 

  

Aanmeldingsformulier Sponsor - Holbox Junior Open

Bedrijfsgegevens
Contactpersoon

(Factuur)adres
Overige contactgegevens
Ik schrijf in voor/als
Vriend € 150 excl. BTW
Partner € 500 excl. BTW
Ambassadeur € 950 excl. BTW