Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

MyDealz betaalapp

Als lid van de Herkenbosche kunt u met de betaalapp MyDealz afrekenen in onze horeca en bij de ballenautomaat.

Bij de horeca nemen onze medewerkers uw bestelling op en kunnen deze direct van uw betaaltegoed afboeken. U hoeft dus niet bij vertrek nog langs de kassa of te wachten om te kunnen afrekenen. Bijkomend voordeel is dat u altijd uw bestelhistorie kunt inzien.

Bij de ballenautomaat verkrijgt u als lid, mits betaald via de app, een tik voor € 0,90 i.p.v. € 1. Daarnaast is het ook gewoon handig in gebruik!

Om ballen te “tappen” houd u de QR-code van de MyDealz app voor het “linker raampje” op de ballenautomaat. U hoort een piepje, waarna het enkele seconden duurt voordat de ballen uit de machine komt. De betaling van de tik wordt binnen enkele minuten zichtbaar in de historie van de betaal app.

N.B. U kunt ook met uw NGF pas betalen. Als u de QR-code van de NGF pas, bijvoorbeeld vanuit uw Golf.nl app, voor het raampje houdt werkt dit ook. Ook in dit geval wordt de tik van uw MyDealz account afgeschreven en is terug te zien in de historie van betalingen.

Account/inloggen
Inloggen kan via een pc of laptop maar ook via de smartphone of tablet. Met smartphone of tablet bestaat tevens de optie om de pagina als “webapp” op te slaan. Logt u voor het eerst in? Dan komt een hint in beeld om daarmee de pagina als &ldq uo;webapp” op te slaan. Deze hint gemist? Geen probleem! Onderin deze handleiding staat deze hint nog een keer extra beschreven voor zowel IPhone als Android telefoons.

Klik op de volgende link om voor de eerste keer in te loggen en uw account te activeren.
https://deherkenbosche.mydealz.nl/

U kunt hier inloggen met dezelfde gegevens als waarmee u in MijnGolfpagina (waar u starttijden en lessen kunt reserveren en in kunt schrijven voor wedstrijden etc.) inlogt.  

Om in te loggen of gebruik te maken van de app, verwijzen we graag naar de handleiding.
Mogelijk bent u daar voldoende mee geholpen. Mochten er dan toch nog vragen zijn dan helpen we natuurlijk graag.