Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

businessnews

Verslag 5e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. vrijdag 17 maart 2023

René Middel van het Munstercafé vormde samen met Martijn Neuhof van Neuhof Haans het winnende koppel in de 5e ronde van de wintercompetite. De gezamenlijke score van 23 punten bleek vandaag voldoende om te winnen. Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag 3e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. vrijdag 13 januari 2023

Désirée Meijers en Kien Trung, spelend voor DM Provision, waren vandaag het beste in vorm en konden met een gezamenlijke score van 21 punten na 9 holes als winnend koppel het gebruikelijke doosje logoballen in ontvangst nemen. Proficiat!!

Lees meer
Verslag 2e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 09 december 2022

De 2e "wintercompetitie-wedstrijd" van de businessclub kende weer een geslaagde en zeer gezellige dag.
Vrijwel alle koppels kwamen met een hoge score van de baan af, maar het koppel Martijn Neuhof en Gerald Driessen, spelend voor Neuhof Haans, waren de onbetwiste nummer 1 met 24 punten.


Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag 1e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 18 november 2022

De wintercompetitie 2022/2023, voor zover sprake van "winter", startte vandaag onder perfecte condities en kende met 26 deelnemers een mooi begin. De ambiance was geweldig....


Er werd om 12.30 uur gestart met een goed verzorgde lunch, waarna de 9 holes four ball better ball gespeeld werd, gevolgd door een informele nazit met een lekker hapje en drankje waar het winnende koppel het gebruikelijke doosje logo ballen uitgereikt werd.

Lees meer
Verslag uitwisseling met businessclub Gendersteyn en Haverleij d.d. vrijdag 14 oktober

Vrijdag 14 oktober vond de uitwisseling van onze businessclubleden met die van Burggolf Gendersteyn en Haverleij plaats. Het was een zeer geslaagde en gezellige dag!

Er werd individueel stableford gespeeld, verdeeld in 2 handicap categorieën t.w. 0-18.4 en 18.5-36.0. In beide categorieën ging de 1e prijs naar een speler van Gendersteyn. Zo won Anton Coolen van het team Van den Udenhout in de categorie 0-18.4 met 34 Stableford punten en Wil Michiels van het team Top Flight in de categorie 18.5-36.0 met 37 punten.

De longest drive bij de mannen werd gewonnen door Roel Janssen / Bart Janssen Assurantiën
De longest drive bij de dames door Alina Franken / Burggolf Gendersteyn
De gecombineerde neary door Hans Michiels / Top Flight
Proficiat allemaal!

.
 

Lees meer
Texas Scramble wedstrijd d.d. vrijdag 23 september 2022

De texas scramble wedstrijd die vrijdag 23 september jl. is gespeeld is gewonnen door het team van Brandon Smeets Magic Entertainment. Het team bestaande uit Brandon Smeets, Kasper Hardenbol en Wouter Boersma  speelde 78 bruto, 58,22 netto.

Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag van de 6e en afsluitende ronde The Perfect Nine d.d. 7 september 2022

De 6e ronde van The Perfect Nine, tevens finale ronde voor het eindklassement vond onder perfecte condities plaats. Menig deelnemer was goed voorbereid en wist precies op welke holes er nog winst te behalen was voor het eindklassement. Ofschoon er uiteraard voor de eer en winst gestreden werd, was uiteindelijk de gezelligheid van deze "competitie" voor de meesten reden voor deelname.

Na afloop van de laatste ronde genoot  iedereen nog gezellig na van de mooie avond op het terras....


De winnaar(s) van het eindklassement; Leon Simons (cat. t/m 24.0) en Rob Olsthoorn (cat. 24.1 t/m 36 / ontbreekt op de foto)

Lees meer
Verslag van de 5e ronde The Perfect Nine d.d. 4 augustus 2022

De 5e ronde van the perfect nine in het kort; hoog zomer, fantastisch weer, lekker lang nagenieten op het terras met een drankje en een hapje.....

Dagwinnaars waren Bernard Booy Liewes en Andre Meijer met respectievelijk 21 en 18 punten. Leon Simons durfde het aan afwezig te zijn, hij behoudt onveranderd de 1e plaats in het overall klassement van de categorie 0-24.0. Hij staat nog altijd met 27 punten, 2 punten los van Ralf Peeters, de 2e in het overall klassement. In de categorie 24.1-36.0 leidt na gisteravond Rob Olsthoorn het overall klassement alleen met 28 punten.

Lees meer
Verslag van de 4e ronde The Perfect Nine d.d. 30 juni 2022

De weersverwachting voor de vierde ronde was niet geweldig, maar ondanks de af en toe hevige regenbuien, haakte niemand af tijdens de ronde. Na afloop was het weer snel vergeten, zeker toen de overheerlijke spareribs uitgeserveerd werden....
Dagwinnaars waren Leon Simons en Rob Olsthoorn met respectievelijk 19 en 18 punten. Leon versterkte deze avond zijn leiderspositie in het overall klassement van de categorie 0-24.0. Hij staat met 27 punten, 2 punten los van Ralf Peeters.

In de categorie 24.1-36.0 delen Rob Olsthoorn en Patrick Maes de koppositie in het overall klassement met 26 punten elk.

Lees meer
Verslag van de 3e ronde The Perfect Nine d.d. 2 juni 2022

De  derde ronde van The Perfect Nine kende in Ralf Peeters een winnaar die zichzelf overtrof met maar liefst 25 punten over 9 holes. Hij behaalde hiermee niet alleen de eerste plaats in het dagklassement van de categorie 0-24.0, maar nestelde zich tevens op een gedeelde eerste plaats met Leon Simons in het overall klassement, terwijl dit pas zijn eerste deelname was. Zelf was hij, net als zijn flightgenoten, enorm enthousiast en verrast over deze geweldige score.

In de categorie 24.1-36.0 speelde Ries Segers The Perfect Nine van de avond met 17 punten.
Allebei van harte gefeliciteerd!

Lees meer
Verslag van de 2e ronde The Perfect Nine d.d. 19 mei 2022

De tweede ronde van the Perfect Nine was goed bezocht en het was weer een schitterende avond om te golfen. Na afloop bleven de deelnemers en hun gasten nog geruime tijd nagenieten op het terras.

In de categorie 24.1-36.0 speelden Rob Olsthoorn en Annemiek Bingen beiden The Perfect Nine van de avond met 21 punten. In de categorie 0-24.0 behaalde Leon Simons wederom de eerste plaats van het dagklassement. Deze keer met 21 punten.

Lees meer
Texas Scramble wedstrijd d.d. woensdag 4 mei 2022

De texas scramble wedstrijd die woensdag 4 mei is gespeeld is gewonnen door het team van Business Leads. Het team bestaande uit Pascal Oligschläger, Paul Hagelstein, Harry Hermens en Henk van Gelderen speelde 70 bruto, 57,71 netto.

Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag van de 1e ronde The Perfect Nine d.d. 14 april 2022

De eerste ronde van The Perfect Nine was weer zeer geslaagd! Het was een geweldige avond om te spelen.
In de categorie 24.1-36.0 speelde Désirée Meijers The Perfect Nine van de avond met 19 punten. In de categorie 0-24.0 Leon Simons met 20 punten.

Lees meer
Verslag 5e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 11 maart 2022

Vandaag werd alweer de laatste ronde van de BusinessGolf wintercompeititie 2021/2022 gespeeld.

De gebroeders Ruud en Lei Theelen, spelend voor RT Business, wisten deze winnend af te sluiten met een gezamenlijke score van 23 punten over 9 holes.
Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag 4e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 11 februari 2022

René Middel van het Munstercafé vormde samen met Xander van de Kamp van ACS Cleaning het winnende koppel in de 4e ronde van de wintercompetite. De gezamenlijke score van 21 punten bleek vandaag voldoende om te winnen. Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag 3e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 21 januari 2022

Wim Daemen en Hay Wilders, spelend voor Klaver Energie, winnen vandaag de 3e ronde van de BusinessGolf Wintercompetitie met gezamenlijke een score van 25 punten over 9 holes. Proficiat mannen!
I.v.m. de corona maatregelen werd er vanaf 1 tee gespeeld en werden de uitslag pas na afloop berekend, waardoor geen foto gemaakt kon worden van het winnende koppel. Gelukkig hadden ze er zelf een, haha,


Wij kijken ook weer uit naar de opening van de horeca......

Lees meer
Verslag 2e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 10 december 2021

Het koppel Guus Quaedvlieg en Maurice Beurskens, beiden spelend voor Hoeberechts Advocaten behaalden net als het koppel Piet Laumans van Engelman Architecten en Xander van der Kamp van ACS Cleaning 22 punten. Na jurering ging de eer met het welbekende doosje logoballen als prijs naar Guus en Maurice. Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag 1e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 19 november 2021

Het gelegenheidsduo Leon Simons van 4TRAQ  en Marc Geerts, net nieuw bedrijfslid, van Marc Geerts Trading wonnen de eerste editie van de Businessgolf Wintercompetitie 2021/2022 op vrijdag 19 november jl. met een score van 19 punten.
Proficiat mannen!

Lees meer
Uitwisseling met businessclub Gendersteyn te Veldhoven d.d. vrijdag 10 sept. 2021

Vrijdag 10 september was er een uitwisseling met de business club van Burggolf Gendersteyn te Veldhoven.

Lees meer