Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

businessnews

Verslag van de 6e en afsluitende ronde The Perfect Nine d.d. 21 september 2023

De weersverwachting bij aanvang dat de 6e ronde van The Perfect Nine, tevens finale ronde voor het eindklassement, was erg slecht, maar na een hoosbui in de eerste 10 minuten bleef het vervolgens gelukkig nagenoeg de rest van de ronde droog. Menig deelnemer was goed voorbereid en wist precies op welke holes er nog winst te behalen was voor het eindklassement. Ofschoon er uiteraard voor de eer en winst gestreden werd, was uiteindelijk de gezelligheid van deze "competitie" voor de meesten reden voor deelname.

Na afloop van de laatste ronde genoot iedereen nog gezellig na in het clubhuis onder het genot van een drankje en een bitterbal.....

De winnaar(s) van het eindklassement; Patrick Maes (cat. t/m 24.0) en Désirée Meijers (cat. 24.1 t/m 36.0)

Lees meer
Verslag uitwedstrijd De Lage Vuursche d.d. 28 augustus 2023

Wat een fantastische dag......!!

Was de conclusie van de deelnemers aan de uitwedstrijd van de businessclub die op De Lage Vuursche gespeeld werd.
Na een voortreffelijke ontvangst, werden de deelnemers op hole 1 door de Players assistant weg gestart. Ieder kreeg nog zijn lunchpakketje, scorekaart, doosje ballen, caddieboekje en een laatste advies t.a.v. de baan, waarna de ronde van deze fantastische baan begon.

De 1e plaats ging naar Xander van de Kamp die precies 36 punten wist te spelen. Xander nogmaals proficiat!

Lees meer
Verslag van de 5e ronde The Perfect Nine d.d. 24 augustus 2023

De weersverwachting was erg slecht, maar gelukkig bleek deze niet te kloppen en kenden we voortreffelijke golfcondities.
In de categorie 24.1-36.0 speelde Ries Segers The Perfect Nine van de avond met 22 punten. In de categorie 0-24.0 behaalde Leon Simons de eerste plaats van het dagklassement met een score van 18 punten. Proficiat mannen.

In het overall klassement staat Patrick Maes onveranderd op de 1e plaats in de categorie 0-24.0 met 25 punten. In de categorie 24.1-36.0 delen Boudewijn Schuurman en Désirée Meijers de 1e plaats met eveneens 25 punten.

Lees meer
Verslag van de 4e ronde The Perfect Nine d.d. 27 juli 2023

Een goed bezet deelnemersveld trotseerde de voor deze periode barre weersomstandigheden. Het wat tussen de buien door droog, maar desondanks was de sfeer, zeker na afloop bij de borrel, erg goed. De scores waren zeer uiteenlopend. Een enkeling leek nergens last van te hebben en scoorde goed, maar de meesten kenden toch een wat mindere avond en verbeterden hun scores voor het eindklassement amper.
Beste speler van de avond was Maurice Beurskens, hij speelde 1 slag boven de baan en scoorde ondanks zijn handicap van 8.4 nog 21 punten en was daarmee winnaar van het dagklassement in de categorie 0-24.0. Rob Schouteten won met 18 punten in de categorie 24.1-36.0. Proficiat mannen.

Lees meer
Texas Scramble wedstrijd d.d. vrijdag 14 juli 2023

De texas scramble wedstrijd die vrijdag 14 juli is gespeeld is gewonnen door het team van Roel Janssen (Bart Janssen Assurantien), Xander van de Kamp (ACS Cleaning), René Middel (Munsterhof) en Piet Laumans (Engelman Architecten). Zij speelden 65 bruto, 56,44 netto.

Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag van de 3e ronde The Perfect Nine d.d. 28 juni 2023

Het was een heerlijke avond om te spelen. De 3e ronde van The Perfect Nine kende weer een zeer ongedwongen sfeer, ofschoon menigeen al bewust met zijn score op de verschillende holes voor het eindklassement bezig was....
Boventoon is en blijft het gezellig samenspelen met een relatie c.q. andere bedrijfsleden en hun relatie, gekoppeld aan een drankje en voor de meesten een bitterbal na afloop.

In de categorie 24.1-36.0 speelde Christa Joosten The Perfect Nine van de avond met 20 punten. In de categorie 0-24.0 behaalde Patrick Maes de eerste plaats van het dagklassement met een hele fraaie score van 22 punten.

Lees meer
Texas Scramble wedstrijd d.d. vrijdag 16 juni 2023

Texas Scramble wedstrijd d.d. vrijdag 16 juni 2023

De wedstrijd is gewonnen door het samengestelde team van Munsterhof, Engelman Architecten en Neuhof Haans bestaande uit respectievelijk Rene Middel, Piet Laumans en Martijn Neuhof. Zij speelden 74 bruto, 60,07 netto.

Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag van de 2e ronde The Perfect Nine d.d. 1 juni 2023

De tweede ronde van the Perfect Nine was goed bezocht en het was weer een schitterende avond om te golfen. Na afloop bleven de deelnemers en hun gasten nog geruime tijd nagenieten op het terras.

In de categorie 24.1-36.0 speelde Désirée Meijers The Perfect Nine van de avond met 21 punten. In de categorie 0-24.0 behaalde Mats Hermans de eerste plaats van het dagklassement met 20 punten.

Lees meer
Verslag van de 1e ronde The Perfect Nine d.d. 13 april 2023

Verslag van de 1e ronde The Perfect Nine d.d. 13 april 2023

De eerste ronde van The Perfect Nine was weer zeer geslaagd! Het was een geweldige avond om te spelen.
In de categorie 24.1-36.0 speelde Gino van Essen The Perfect Nine van de avond met 18 punten. In de categorie 0-24.0 scoorden zowel Rob Niesen als Guus Quaedvlieg 17 punten.

Lees meer
Verslag 5e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. vrijdag 17 maart 2023

René Middel van het Munstercafé vormde samen met Martijn Neuhof van Neuhof Haans het winnende koppel in de 5e ronde van de wintercompetite. De gezamenlijke score van 23 punten bleek vandaag voldoende om te winnen. Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag 3e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. vrijdag 13 januari 2023

Désirée Meijers en Kien Trung, spelend voor DM Provision, waren vandaag het beste in vorm en konden met een gezamenlijke score van 21 punten na 9 holes als winnend koppel het gebruikelijke doosje logoballen in ontvangst nemen. Proficiat!!

Lees meer
Verslag 2e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 09 december 2022

De 2e "wintercompetitie-wedstrijd" van de businessclub kende weer een geslaagde en zeer gezellige dag.
Vrijwel alle koppels kwamen met een hoge score van de baan af, maar het koppel Martijn Neuhof en Gerald Driessen, spelend voor Neuhof Haans, waren de onbetwiste nummer 1 met 24 punten.


Proficiat mannen!

Lees meer
Verslag 1e ronde Businessgolf Wintercompetitie d.d. 18 november 2022

De wintercompetitie 2022/2023, voor zover sprake van "winter", startte vandaag onder perfecte condities en kende met 26 deelnemers een mooi begin. De ambiance was geweldig....


Er werd om 12.30 uur gestart met een goed verzorgde lunch, waarna de 9 holes four ball better ball gespeeld werd, gevolgd door een informele nazit met een lekker hapje en drankje waar het winnende koppel het gebruikelijke doosje logo ballen uitgereikt werd.

Lees meer
Verslag uitwisseling met businessclub Gendersteyn en Haverleij d.d. vrijdag 14 oktober

Vrijdag 14 oktober vond de uitwisseling van onze businessclubleden met die van Burggolf Gendersteyn en Haverleij plaats. Het was een zeer geslaagde en gezellige dag!

Er werd individueel stableford gespeeld, verdeeld in 2 handicap categorieën t.w. 0-18.4 en 18.5-36.0. In beide categorieën ging de 1e prijs naar een speler van Gendersteyn. Zo won Anton Coolen van het team Van den Udenhout in de categorie 0-18.4 met 34 Stableford punten en Wil Michiels van het team Top Flight in de categorie 18.5-36.0 met 37 punten.

De longest drive bij de mannen werd gewonnen door Roel Janssen / Bart Janssen Assurantiën
De longest drive bij de dames door Alina Franken / Burggolf Gendersteyn
De gecombineerde neary door Hans Michiels / Top Flight
Proficiat allemaal!

.
 

Lees meer
Texas Scramble wedstrijd d.d. vrijdag 23 september 2022

De texas scramble wedstrijd die vrijdag 23 september jl. is gespeeld is gewonnen door het team van Brandon Smeets Magic Entertainment. Het team bestaande uit Brandon Smeets, Kasper Hardenbol en Wouter Boersma  speelde 78 bruto, 58,22 netto.

Proficiat mannen!

Lees meer