Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Commissie Social Events

Doelstelling van deze commissie
Onder het credo “een leven lang golfen” probeert de Commissie Social Events een verbindende en algeheel stimulerende factor in het verenigingsleven te zijn door activiteiten te organiseren gericht op alle leeftijdscategorieën; leden, als ook in golf geïnteresseerde niet leden ten einde onze clubspirit positief te voeden, algehele fitheid; fysiek, mentaal, maar zeker ook sociaal gericht en verbindend, welke niet direct gericht zijn op de organisatie van golfwedstrijden.

Ieder jaar zal een jaarkalender van door de commissie over het gehele jaar heen geplande activiteiten gepubliceerd worden in de wedstrijd-evenementen kalender en op de website bij de informatie over de commissie. Behalve incidentele, wellicht jaarlijks terugkerende activiteiten is de intentie ook diverse doorlopende activiteiten aan te bieden die men zelf naar wens kan inzetten/gebruiken. Hierbij o.a. te denken aan de vaste wandelroutes die men, met de golfbaan als start- en eindpunt, met familie of vrienden kan lopen, evt. gekoppeld aan een kopje koffie & vlaai etc. op terras of in het clubhuis.

Programma 2023 / actuele planning

  1e zo mnd  Golf-introductie middag
  11 mei 2024  NGF Birdwatching Day
  datum volgt  Culinaire Bridgedrive

Behalve bovenstaande activiteiten die reeds gepland zijn bestudeert de commissie een aantal andere activiteiten, waaronder een "puttingbokaal" i.s.m. de wedstrijd cie en een pubquiz. Mocht u suggesties hebben dan houden we ons altijd aanbevolen.

Iedere activiteit afzonderlijk zal onder de aandacht van de leden gebracht worden via de gebruikelijke communicatiekanalen. Voor meer informatie klikt u op de "activiteit" in bovenstaand programma overzicht.


Personele bezetting van de commisie

Voorzitter  Vacant
Aad Groeneveld  Lid
   
Anne-Marie Leufkens-Stassen  Lid
Petra Solberg Bestuursafgevaardigde

 


 

 

  Baancommissie        Communicatiecommissie        Commissie van beroep        Competitie begeleidings commissie
Commissie Social Events      Damescommissie      Jeugdcommissie      Kascommissie
Nieuwe ledencommissie      Regel-& Handicapcommissie      Seniorencommissie      Wedstrijdcommissie