Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Wandelen in Limburg

Wandelen in Limburg

Heerlijk wandelen in Limburg, door de golfbaan en midden door Natuurpark de Meinweg. De ideale manier om lekker te ontspannen en te genieten van de natuur. Voor u hebben wij - kosteloos - verschillende wandelroutes beschikbaar, van 3, 6 en 9 kilometer. Of u een ervaren wandelaar bent, of gewoon lekker eens een rondje wilt wandelen. Alles behoort tot de mogelijkheden. 

Wandelen in de omgeving van Roermond

In de omgeving van Roermond, waar onze golfbaan zich bevindt, kunt u heerlijk genieten van de natuur. Een rustige omgeving door de Meinweg zorgt ervoor dat u verschillende soorten dieren tegen komt. Prachtige vogels en wie weet spot u ook wel een hert. 

Nationaalpark de Meinweg

Onze locatie bevindt zich bij het Nationaal Park de Meinweg, lokaal ook "Oppe Meinwaeg" genoemd. In dit beschermd natuurgebied komt u helemaal tot rust. Iets unieks aan dit natuurgebied is dat er wandelroutes door onze golfbaan lopen. Door de prachtige bossen loopt u ineens langs een van de holes. Doordat onze greenkeepers iedere dag bezig zijn om de golfbaan en de natuur eromheen kwalitatief zo hoog mogelijk te houden op de originele natuurlijke wijze, geeft dit een unieke beleving. 

Wandelknooppunt Herkenbosch

De wandelroute die u vanuit ons kunt lopen, bevindt zich op een wandelknooppunt in Herkenbosch. Op de website van de Hart van Limburg treft u prachtige routes aan, met de wandelknooppunten eraan gekoppeld. Maar nog mooier zijn wandelroutes die wij voor u beschikbaar hebben. Vraag er gerust naar.

Plan uw wandelroute in Limburg

Uw wandelroute in Limburg, Roermond en Herkenbosch plant u gemakkelijk via de website van de ANWB. Mooi door het Limburgse landschap creëert u de meest memorable herinneringen. Wist u dat u bij ons altijd voldoende parkeergelegenheid hebt, volledig gratis en ook nog eens aan het begin van uw wandelroute parkeert?! Bekijk het snel.

Wandelarrangement Herkenbosch

In samenwerking met Smart Market hebben wij een zogenaamd "Stap & Hap" arrangement samengesteld voor slechts € 13,50! 

 • Keuze uit diverse uitgestippelde routes van 3, 6 & 9 km. 

 • Ontvangst bij De Herkenbosche met koffie, thee of warme chocomel én Limburgse vlaai.

 • Bij terugkomst kun je kiezen om te:

  Lunchen - Kies dan uit:
  Soep van de dag 
  Sandwich van de dag (hierbij heeft men altijd keuze uit vlees, vis of vega)
  of om te:
  Borrelen - Een smakelijke borrelplank met diverse koude vlees en kaaswaren.

Dit arrangement boeken, dat kan rechtstreeks via onze receptie. 

Wandelen en golf

Nog leuker is om het wandelen te combineren met golf. Wist u dat u met het lopen van 18 holes op onze Golfbaan ongeveer 3,5 uur door de natuur wandelt? U loopt van hole naar hole en leert door u spel ieder hoekje van de omgeving kennen. Voordat u het weet komt u ook hier een hert tegen!

Benieuwd of golf iets voor u kan zijn? Golfbaan de Herkenbosche biedt u verschillende kennismakingsmakings mogelijkheden. Speciaal om even eraan te proeven. Hoe leuk is het als u uw huidige hobby als wandelen kunt combineren met nog een nieuwe hobby, golf?!