Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Texas Scramble teamwedstrijd

Deze Business Zomergolf wedstrijd, opdonderdag 16 mei 2019, staat in het teken van verbinden en gezelligheid. De Texas Scramble formule leent zich daar bij uitstek voor.

We willen iedereen bij deze wedstrijd dan ook de mogelijkheid geven onder de bedrijfsnaam een volledige flight in te schrijven. Op basis van 1 businesskaart kan men al 2 personen inschrijven. Heb je 2 of meer kaarten, dan kun je dus zonder meer een eigen flight inschrijven. Heb je slechts 1 businesskaart dan kun je tegen gereduceerd tarief 2 spelers extra aanmelden om toch met een eigen flight, onder de eigen bedrijfsnaam, mee te spelen.

N.B. uiteraard kun je ook met 2 personen of alleen inschrijven, dan zorgen wij voor een gezellige samengestelde flight.
 

Programma    
12.00-12.30 uur:  Ontvangst in clubhuis met koffie & thee buffet met appelflapjes / uitreiken lunchpakketten
12.30-13.00 uur: Inslaan drivingrange / verplaatsing naar de starthole
13.00 uur: Shotgunstart 18 holes Texas Scramble wedstrijd
17.30 uur: Binnenkomst spelers / borrel
18.00 uur: Prijsuitreiking / aansluitend dinerbuffet


Deelname is inclusief; lunchpakket, dat men bij aanmelding overhandigd krijgt voor in de baan én dinerbuffet na afloop, bestaande uit huisgemaakte nasi met stukjes saté in satésaus, kroepoek, atjar en mini loempia's. Drankjes worden naar gebruik separaat in rekening gebracht.

Vergoeding voor deelname aan bovenstaand programma bedraagt, voor inschrijvingen gekoppeld aan een businesskaart, € 33,50 p.p. en € 70 p.p. voor extra inschrijvingen.

De inschrijving is geopend.......

Inschrijfformulier Texas Scramble Teamwedstrijd 16 mei 2019

Om in te schrijven voor de wedstrijd dient u onderstaand formulier volledig in te vullen en te verzenden.
Contactpersoon bedrijf