Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Texas scramble wedstrijd

Deze Business Zomergolf wedstrijd, op vrijdag 7 mei 2021, staat in het teken van "samen gezellig golfen". De Texas Scramble formule leent zich daar bij uitstek voor.

We willen iedereen bij deze wedstrijd de mogelijkheid geven onder de bedrijfsnaam een volledige flight in te schrijven. Normaal mag je één gast meenemen, maar deze keer desgewenst 3 gasten oftewel je mag een volledige flight onder eigen bedrijfsnaam mee laten doen.
Uiteraard kun je ook met 2 personen of alleen inschrijven, dan zorgen wij voor een gezellige samengestelde flight. De teamindeling wordt van te voren bekend gemaakt en u wordt per mail geïnformeerd hoe laat u dient te starten. Er wordt gestart vanaf 1 tee vanaf 13.00 uur.

Volgens de huidige planning met het stappenplan, waarin gefaseerd weer e.e.a. mogelijk zal zijn, zal het terras naar verwacht weer geopend zijn, maar het clubhuis/restaurant nog niet.
Restaurant St. Andrews heeft een passend voorstel gemaakt dat zich voor iedere situatie leent, zodat u en uw gasten wel een fijne verzorgde golfdag kunnen aanbieden.

U en uw gasten krijgen voor aanvang van de wedstrijd een kopje koffie/thee met iets lekkers er bij en krijgen dan gelijk een lunchpakektje mee met een vers afgebakken stokbroodje (individueel verpakt in folie, met kipfilet/kaas/komkommer/alfa alfa & sausje), een banaan, een petflesje sourcy blauw en een koek. Na afloop van de wedstrijd wordt er nog een Mexicaanse Burito uit de oven, met gekruid gehakt, groentemix, salsasaus en gesmolten kaas met frites en salade (on plate) geserveerd. Dit zal in principe op het terras geserveerd worden, maar indien nog niet mogelijk bij de TakeAway.

Er zal geen officiële prijsuitreiking plaatsvinden. Na afloop zal via de nieuwsbrief c.q. online bekend worden gemaakt welke flight gewonnen heeft.

De kosten van deelname bedragen € 28,50 p.p. (sec horeca)

De inschrijving is geopend.......

Inschrijfformulier Texas Scramble Teamwedstrijd 7 mei 2021

Om in te schrijven voor de wedstrijd dient u onderstaand formulier volledig in te vullen en te verzenden.
Contactpersoon bedrijf