Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Clinics

Speciaal voor de beginnende golfer organiseren wij golf clinics. Om het golfen te ervaren dan wel verder onder de knie te krijgen en om natuurlijk een gezellige en sportieve dag te beleven. Onder leiding van een golfprofessional worden u de basisslagen van het golfspel bijgebracht. De clinic zal, afhankelijk van de tijdsduur, voorzien worden van een wedstrijdelement. Aansluitend aan het instructiegedeelte wordt dan onder leiding van de professional een 'superball wedstrijd' gespeeld op de Par 3 baan.

Een voorbeeld van een clinicprogramma:

12.00 - 13.00 uur:   Ontvangst in het clubhuis
13.00 - 15.00 uur:   Eerste deel van de clinic: demonstratie, putten, chippen, full-swing
15.00 - 16.00 uur:   Pauze
16.00 - 18.00 uur:   Tweede deel van de clinic: 'superball' op de Par 3 baan
Vanaf   18.00 uur:   Borrel en of diner met prijsuitreiking voor bijvoorbeeld 'de meest talentvolle golfer'


Dit programma kan uiteraard geheel naar uw wensen ingevuld worden. Het kan bijvoorbeeld worden uitgebreid met een golfwedstrijd voor gevorderden, maar het kan ook gecombineerd worden met een lunch en/of diner.

Kleding: Wij adviseren de deelnemers gemakkelijke en ruimzittende kleding. Een trainingspak is niet toegestaan. Stevig schoeisel met een platte zool is een must, dus geen hakken voor de dames.

Kleedgelegenheid: De golfaccommodatie beschikt over ruime kleedruimten met douches. Alles wat u nodig heeft om u te verfrissen (inclusief handdoeken) is aanwezig. In de kleedruimten zijn ook lockers aanwezig, waarin u eventuele waardevolle spullen kunt opbergen.

Reserveren / verdere informatie: Mocht u een golfclinic willen reserveren of meer informatie willen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact op met de afdeling Sales & Events, +31(0)475-529529 of info@deherkenbosche.nl. U kunt ook het aanvraagformulier invullen, dan nemen we z.s.m. contact met u op.