Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Verslag van de 6e en afsluitende ronde The Perfect Nine d.d. 8 september 2021

De 6e ronde van The Perfect Nine, tevens finale ronde voor het eindklassement vond onder perfecte condities plaats. Menig deelnemer was goed voorbereid en wist precies op welke holes er nog winst te behalen was voor het eindklassement. Ofschoon er uiteraard voor de eer en winst gestreden werd, was uiteindelijk de gezelligheid van deze "competitie" voor de meesten reden voor deelname.

Na afloop van de laatste ronde bleef iedereen gezellig eten en nagenieten van een mooie avond op het terras....


De winnaars van het eindklassement; Bart Neer (cat. 24.1 t/m 36) en Marjolijn Olsthoorn (cat. t/m 24.0)

 

Dagwinnaars:
- hcp 24.1 tot en met 36.0 / Rob Olsthoorn met 18 punten.
- hcp 0.0 tot en met 24.0 / Ruud Theelen met 18 punten

Winnaars overall klassement
- hcp 24.1 tot en met 36.0 / Bart Neer met 27 punten.
- hcp 0.0 tot en met 24.0 / Marjolijn Olsthoorn met 28 punten. 

In beide categorieën waren er twee spelers met een zelfde score na 6 wedstrijddagen. In de categorie 24.1 t/m 36 eindigde Har Schuren ook met 27 punten en in de categorie t/m 24.0 eindigde Mats Hermans gelijk met Marjolijn. Na toepassing van het regelment werden uiteindelijk Bart en Marjolijn gekroond tot winnaar. Van harte gefeliciteerd met de eindoverwinning!!

Klik hier voor het dagklassement en het eindklassement op basis van de beste Stableford score per hole.Terug