Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Verslag van de 6e en afsluitende ronde The Perfect Nine d.d. 11 september 2019

Met een deelnemersveld van 29 was de afsluitende ronde van The Perfect Nine zeer goed bezocht. Mogelijk dat menigeen nog een paar scores in het overall klassement wilde verbeteren om zo tot zijn perfect nine te komen.
Het was in ieder geval een zeer geslaagde afsluiting met aansluitend een gezamenlijk dinderbuffetje waar de gezelligheid en onderling netwerken voorop stonden.

Wie de uiteindelijke winnaars waren van de twee handicap categorieën leest u hieronder, zo ook het dagklassement en overall klassement.

Dagwinnaars:
- hcp 24.1 tot en met 36.0 / Gino van Essen met 18 punten.
- hcp 0.0 tot en met 24.0 / Paul de Ruijter met 22 punten

Winnaars overall klassement
- hcp 24.1 tot en met 36.0 / Marjolijn Olsthoorn met 28 punten. Marjolijn voelde zich zo zeker van haar zaak dat ze het aandurfde op vakantie te gaan tijdens de laatste ronde......
- hcp 0.0 tot en met 24.0 / Paul de Ruijter en Maurice Hermans eindigden beiden met 26 punten, waarna Maurice graag de prijs aan Paul liet, die dit jaar grote stappen maakte in zijn handicap.

Marjolijn en Paul beiden van harte gefeliciteerd met de eindoverwinning!!

Klik hier voor het dagklassement en de eindklassement op basis van de beste Stableford score per hole.

Terug