Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Verslag van de 4e en afsluitende ronde The Perfect Nine d.d. 9 september 2020

Met een deelnemersveld van 28 was de afsluitende ronde van The Perfect Nine weer goed bezocht. Mogelijk dat menigeen nog een paar scores in het overall klassement wilde verbeteren om zo tot zijn perfect nine te komen.
Het was in ieder geval een gezellige afsluitende wedstrijd. Door corona werd er van 1 tee gestart, maar na afloop was de groep redelijk compleet in het clubhuis na aan het genieten van zijn of haar ronde.

Wie de uiteindelijke winnaars waren van de twee handicap categorieën leest u hieronder, zo ook het dagklassement en overall klassement.

Dagwinnaars:
- hcp 24.1 tot en met 36.0 / Bernard Booij Liewes met 19 punten.
- hcp 0.0 tot en met 24.0 / Guus Quaedvlieg met 18 punten

Winnaars overall klassement
- hcp 24.1 tot en met 36.0 / Bernard Booij Liewes met 25 punten.
- hcp 0.0 tot en met 24.0 / Maurice Hermans met 26 punten. 

Van harte gefeliciteerd met de eindoverwinning!! De winaars krijgen de waardebon van de shop bij gelegenheid overhandigd. (Maurice heeft zijn prijs aan Guus Quaedvlieg afgestaan. Guus is altijd aanwezig en is gedeeld 2e geëindigd met Ralf Peeters en Paul de Ruijter. Gezien zijn lage hcp is het erg knap zo constant te spelen en zo hoog in het eindklassement te eindigen.)

Klik hier voor het dagklassement en de eindklassement op basis van de beste Stableford score per hole.

Terug