Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL
Ik ontvang graag alle nieuwe berichten van G&CC Herkenbosch:
via e-mail
via RSS
RSS
via Facebook
Succesvol Seniorenuitje naar Schmitzhof

Het eerste uitje van het seizoen naar de Duitse  golfclub 'Schmitzhof' is succesvol verlopen. Hoewel het aantal deelnemers iets minder was dan voorgaande jaren, was iedereen heel tevreden over deze golfdag. Het weer liet het een beetje afweten, de voorspelde zon bleef uit. Met een aanwakkerende noord - oosten wind was een windstopper af en toe wel prettig. Er werd individueel Stableford gespeeld. Winnares werd Miek Nissen met 36 pnt. Marij Smits werd tweede met maar 1 puntje minder. De derde plek was voor Giel Geurts met 34 pnt.  


 

Lees meer
Art de Herkenbosche invites...

L’ Age du Bronze , Les Deux Garçons

Art de Herkenbosche nodigt u van harte uit voor de opening van de bronzen beelden expositie L' Age du Bronze door Kunstenaarsduo Les Deux Garçons.
Op zaterdag 25 mei aanstaande zal om 12.00 uur op golfbaan de Herkenbosche deze expositie officieel worden geopend door Les Deux Garçons en Anne-Marie Leufkens-Stassen. 

Lees meer
Heren 3 kampioen

We zijn kampioen......

Lees meer
Dames zetten Joker in

Dinsdag 14 mei speelden 38 dames een Joker Stableford wedstrijd. Hierbij mag een Joker ingezet worden, eenmaal op de eerste 9 holes en eenmaal op de tweede 9 holes. Inzet van de Joker betekent dat de score op die hole verdubbeld wordt.  Uiteraard dient de speelster één hole van tevoren dient aan te geven als ze de Joker wil inzetten. Het blijkt extra spannend te zijn wanneer Jokerhole gespeeld gaat worden, maar toch hebben een aantal dames zeer goed gescoord. De eerste prijs was voor Marij Smits met 40 pt. De 2e plaats was voor Jeanne Smulders met 39 pt en Monique Koopman pakte de 3e plaats met 36 pt. De Birdies waren voor Mien Ansems op hole 2 en Sonja Jongkind op hole 13.

Lees meer
Lady invites man dinsdag 4 juni

Dinsdag 4 juni is het weer zo ver. De wedstrijd van het jaar!!! Alle dames mogen dan een heer van de Herkenbosche uitnodigen voor de wedstrijd 'Lady Invites Man'. Ontvangst vanaf 9.45 uur met koffie/thee en iets lekkers. Shotgun 11.00 uur. Hapje door de baan. Cocktail en uitgebreid borrelgarnituur na afloop. Bij binnenkomst is er weer zoals ieder jaar muziek. Inschrijfgeld € 25,- per koppel. De damescommissie hoopt dat de dames enthousiast op zoek gaan naar een partner en  inschrijven, zodat het weer de gezelligste golfdag van het jaar wordt.

Lees meer
Texas Scramble Strokeplay SeniorenCie

Donderdag 5 mei waren de weersverwachtingen wederom niet al te rooskleurig. Het zou héél veel gaan regenen. Uiteindelijk viel het allemaal nogal mee en kon het grootste gedeelte van de wedstrijd onder droge omstandigheden afgewerkt worden. De prijswinnaars van deze week zijn: 1e met 62 netto (aftrek -14 ) Ger Nissen, Pierre Theunissen en Ria Offermans, 2e 64 netto ( aftrek -16) Willy Dressen, Huub Brinkman en Miep Theunissen en 3e door een betere laatste 9 met 67 netto ( aftrek -12) Hans Renssen, Jo Housmans, Ruud Jongkind en Jan Verlijsdonk.

Lees meer
Dames 2 kampioen

Dames 2 kampioen, op naar de 1e klasse!


Proficiat dames en alvast heel veel succes gewenst voor het volgende jaar.

Lees meer
4e editie van het Onvergetelijke Midzomer Golftoernooi

PERSBERICHT          Maastricht, 7 mei 2019
Golfen voor het goede doel: Limburgers met dementie

Golfbaan De Herkenbosche is donderdag 23 mei aanstaande voor het vierde jaar op rij gastheer voor de golfers van het Onvergetelijke Midzomer Golftoernooi.

Lees meer
Volle Seniorencommissie Vossenjacht  

De vossenjacht tegen de Kampioen Wisseltrofee 2018, Gerard Pelzers, kende een record aantal deelnemers van maar liefst 49. Ondanks de wat mindere weersvoorspelling was het een mooie dag. Later in de morgen begon het steviger te waaien. Dit had natuurlijk zijn weerslag op het golfspel. Desondanks wist ongeveer één derde van de deelnemers de vos te verslaan en in de + te eindigen. Cees Bakker werd overtuigend eerste door met +8 de vos de baas te zijn.


 

Lees meer
Senioren Commissie uitstapje naar Schmitzhof

Donderdag 16 mei a.s. is er wederom een uitstapje gepland naar 'Schmitzhof', in de buurt van Wegberg in Duitsland. Wat betreft het diner kunnen de deelnemers een keuze maken van de dagkaart. De prijzen variëren van € 14,50  tot € 25,-. Graag wil de commissie van tevoren weten hoeveel mensen deelnemen aan het eten na de wedstrijd, zodat de keuken ter plekke weet waar ze aan toe zijn. De kosten van de greenfee bedragen € 48,- ( bij meer dan 25 deelnemers slechts €  42,-) voor 18 holes. Starttijd is nog niet nader bekend maar zal t.z.t. doorgemaild worden. We rekenen als commissie op een grote deelname uwerzijds.

Lees meer
Handicap Knockouts 2019

Speelt u mee met de Handicap Knockouts 2019? Dan vindt u hier de benodigde informatie als schema's en reglement.
De schema's hangen ook onder in de kelder van de clubhuis.

Lees meer
Verslag Burggolf Bokaal 2019

Afgelopen zaterdag 13 april werd traditioneel de jaarlijkse BurgGolf Bokaal gespeeld. Ook na de naamsverandering van BurgGolf Herkenbosch naar de Herkenbosche in 2017 blijven we deze wedstrijd organiseren. Hiermee onderstrepen we de goede samenwerking die is blijven bestaan tussen de Herkenbosche en de BurgGolf organisatie. Minimaal de beste drie tot mogelijk de beste vijf, van de 44 deelnemende, koppels plaatsten zich tevens voor de finale die op zaterdag 5 oktober in Purmerend plaats vindt.

Het winnende koppel was Kees en Karin Bruinsma met een gezamenlijke score van 47 punten.

Nieuw vandaag was de te winnen "Da-Vinci-hole-in-one-verwen-cheque" die op hole 7 (de "Da- Vinci hole") gespeeld werd......

Lees meer
Super deelname Senioren 4BBB  Stableford

Met 44 deelnemers op de startlijst mag je wel zeggen dat 4 BBB een populair spelletje is bij de meeste echt-paren onder onze deelnemers. Onder zonnige omstandigheden, maar door de straffe noordoostenwind, een killere start in de morgen, werd er met veel enthousiasme  gespeeld. De baanomstandigheden waren prima. Maar vanwege de behandelingen de dag voor onze wedstrijd, de greens waren gesneden en gezand, was het met putten soms even wat moeilijker. Desondanks wisten meerdere koppels boven de 40 punten te scoren. 4e Plaats en eervolle vermelding met 41 punten Jack en Ulla Wils.  3e plaats eveneens met 41 punten, maar een betere score op de laatste negen holes, Jeu Nijssen en Desirée Meijers. 2e met 42 punten Ger en Miek Nissen en 1e met maar liefst 44 punten Jürgen Renziehausen en Marnel Pronk. Alle winnaars van harte gefeliciteerd met hun behaalde prijs. Volgende week spelen we de paaswedstrijd op woensdag 17 april. Zoals ieder jaar zal Frans Stassen er weer voor zorgen dat niemand zonder eitjes naar huis toe gaat.

                                  

Lees meer
Internationaal jeugdtoernooi op de Herkenbosche

Met als titel van de aankondiging "Superb new venue for Campine Junior Golf Classic" maakt Henk van Dijken van Pro Golf Events vandaag bekend dat er een "Global Junior Tour" zal plaatsvinden op de Herkenbosche van 11 t/m 14 juli a.s.

Lees meer
"Golfen op het 'Augusta' van Nederland"

"Golfen op het 'Augusta' van Nederland" kopt Golf.nl vandaag, 11 april,  in haar online nieuwsitem."........Deze baan heeft de WOW factor'. De spectaculaire hoogteverschillen maken de baan uitdagend maar zeker niet onmogelijk om te spelen voor golfers van alle niveau's."

Lees hieronder het hele bericht of klik op de foto voor de schitterende opnamen...

Lees meer
De Limburger kopt "Golfprimeur voor Limburg"

"Limburg  krijgt de eerste regionale golfacademie van Nederland." De Top Golf Academie Limburg kan nu echt aan de slag.....

Lees meer
EHBO voor je grasmat

Onze hoofd greenkeeper Jurgen Ruyter geeft uitleg over grasonderhoud in De Limburger. Heeft u het ook gelezen?

Lees meer
Dames met stralende Primavera van start

Dinsdag 19 maart waren de weergoden de dames wederom gunstig gezind. Liefst 54 dames waren present op deze allereerste wedstrijd van het jaar onder auspicien van de Damescommissie. Voorzitter Mien Ansems benadrukte in haar  speech dat het vooral  gezelligheidswedstrijden zijn. Met als doel om steeds met verschillende dames te golfen en na te kletsen in het clubhuis. Ook  9 holes spelen is zeer zeker een optie. De eerste prijs was voor de topflight van Renée Somers, Agnes Vossen, Truus Suurenbroek en Anny Neitzke met slechts 61 strokes.

Lees meer
Seizoen geopend met strijd om Michel Stassen Bokaal

Zaterdag 16 maart is het golfseizoen 2019 officieel geopend met de Michel Stassen Bokaal wedstrijd. De weersvoorspellingen waren niet optimaal, maar dit heeft 73 fanatieke golfliefhebbers niet weerhouden om met elkaar de strijd aan te gaan in de spelvorm Texas Scramble. En uiteindelijk hebben alle deelnemers toch droog weer gekregen. De baan was te nat om buggy’s toe te laten in de baan, maar mede dankzij de inzet van het greenkeeping team in de afgelopen weken was de baan prima in orde voor de tijd van het jaar.

Lees meer
Buffet Seizoensopening Seniorencommissie 

Donderdag 28 maart a.s. is de feestelijke Seizoensopening van de Seniorencommissie. Aansluitend aan de wedstrijd is er een buffet. De kosten van dit buffet bedragen € 25,95 Dranken op bestelling zijn voor eigen rekening. Graag bij uw aanmelding via de site graag vermelden buffet ja of nee. Lees verder voor het menu....

Lees meer
Fourball betterball Senioren

Donderdag 7 maart was het weer een beetje wisselvallig. Een stevige wind zorgde ervoor dat de moeilijkheidsgraad hoger was dan normaal het geval zou zijn. Desondanks kwamen er op het einde verassend goede scores uit de bus. Omdat alleen de hoogste score van ieder koppel telde waren de meeste koppels in de 30 punten. De winnaars kwamen zelfs een stuk hoger uit. Op de 3e plaats het koppel Wim Maas en Pierre Theunissen met 40 Stableford punten. 2e met één puntje meer Jeu Nijssen en Marnel Pronk. De winnaars met 42 punten waren Toine van Heugten en Marianne van Beek.

Lees meer
Gezellige boel tijdens Carnavalswedstrijd

Het was weer een gezellige boel bij de senioren Carnavalswedstrijd. Na het afsluiten van de wintercompetitie, prima organisatie door voornamelijk Gerard Pelzers, maken de senioren weer een voorzichtige start in aanloop naar het nieuwe seizoen. Er werd een superball scramble gespeeld waarbij er geen verplichte afslagen per persoon nodig waren. Dit vertaalde zich terug in de zeer goede eindscores van de latere winnaars. Veel deelnemers waren carnavalesk gekleed, de een had hier meer moeite aan gedaan dan de ander. Zoals gewend van voorgaande jaren was er een extra prijs voor de best verklede dame of heer. De baan en weercondities waren gezien de tijd van het jaar uitstekend te noemen. Er kon op zomergreens gespeeld worden, wat al een heel mooi gegeven is voor eind februari.  Op een klein spatje regen na was er geen sprake slecht weer.

                                                        

Lees meer
Artikel De Limburger over Dieter Lange

Erg leuk artikel in De Limburger vandaag over Dieter Lange. Tevens mooie en positieve reclame voor de golfsport!

Lees meer
Wintercompetitie met stamppot tot besluit

Donderdag 21 februari is de laatste wedstrijd van de Wintercompetitie gespeeld. De competitie kreeg als slot een Texas Scramble met aansluitend een stamppot in het restaurant. De Texas Scramble is gewonnen door de flight van Jeu Nijssen, Wilma Meens en Marianne van Beek. Zij kregen hiervoor een cadeaubon. Net zoals de winnaars van tweede prijs: Jacques Wils, Mieke Steer- van den Born en Sonja Jongkind. En de winnaars van de derde prijs: Toine van Heugten, Wiel Sampers en Cees Bakker. Het dag resultaat en het resultaat van de competitie toont een opvallende gelijkenis.

Lees meer
Primavera start van nieuw seizoen    

Het nieuwe golfseizoen staat weer voor de deur. De Damescommissie start traditiegetrouw met de Primavera op dinsdag 19 maart 2019. Alle dames zijn van harte uitgenodigd voor deze wedstrijd.
Ontvangst vanaf 10.00 uur met koffie/thee en iets lekkers. De wedstrijdvorm is Texas Scramble en de start is een Gunshot om 11.00 uur. Na afloop vindt  de uitreiking van de Therése Tops trophee voor het beste team plaats. We besluiten de dag met diner en prijsuitreiking. De kosten voor deelname aan de wedstrijd inclusief diner bedragen € 32,- Inschrijven kan via de website.

Lees meer
Zeer geslaagd muzikaal Matinee op zondag 27 januari jl.

Het eerste muzikale matinee op zondag 27 januari jl. was een eclatant succes. Meer dan 100 toehoorders waren getuige van het concert van de zeer getalenteerde en nog jonge tweeling (13 jaar) Charlotte en Josephine de Loë. Zij speelden meerdere nummers, enkele a quatre mains, op de exclusieve spirio vleugel (limited edition / slechts 167 ter wereld) van Piano's  Maene uit Oud-Rekem. Ook enkele van de eigen leden traden op....

Lees meer
Sieb Houben Bokaal sluit golfseizoen

De Sieb Houben Bokaal-wedstrijd wordt dit jaar gehouden op zaterdag 20 oktober. Deze traditionele, feestelijke afsluiting van het golfseizoen start met een gunshot om 12:00 uur. De spelvorm is een 18 hole Churchill Scramble strokeplay wedstrijd met  handicapverrekening. De teams worden op basis van handicap ingedeeld. Handicap van 0-54. Tees: heren van blauw en dames van rood. Tijdens de wedstrijd is er baancatering. Na afloop met aansluitend de prijsuitreiking, wordt gezorgd voor een feestelijk hapje en drankje. Tevens worden de winnaars gehuldigd van: Handicap Matchplay Knockout, Handicap Foursomes Matchplay Knockout, Golfer van het Jaar, Overall Monthly Medal. Iedereen is hierbij welkom. Aanmelden voor de wedstrijd via de website: http://deherkenbosche.prowaregolf.nl

 

Lees meer
Tweede editie Herkenbosche Open zeer geslaagd

Afgelopen zondag, 9 september, is voor de 2e keer de Herkenbosche Open georganiseerd. Met 65 deelnemers was het veld goed bezet. Onder prachtige omstandigheden werd er gestreden in 3 categorieën: De A categorie hcp +2,0-12,0, B categorie  hcp 12,1-24,0 en de C categorie  hcp 24,1-36,0. Wedstrijdvorm: single stableford Na de ontvangst met warme croissants werden de spelers door marshal Bart Houben en Martin Janes gestart vanaf hole 1 en hole 10. St.Andrews verzorgde halverwege de ronde een warm en koud hapje dat bij iedereen in de smaak viel. Nadat de eerste spelers waren teruggekeerd werd er begonnen met een pitch-wedstrijd vanaf het terras. Doel: vlag op de oefenpitch-green, afstand: 64 meter. Voor € 5,- mocht er 5x gepitcht worden, winnaar was diegene die het dichtst bij de pin kwam. Het werd een spannende strijd. Na Alfred Hoogland en Ronald Poots ging Teng Timmermans er met de pot vandoor. Hij speelde een bal op zo’n 20 cm van de hole. Vier cadeaubonnen werden ter beschikking gesteld door Meteor Golf, beheerder van de golfshop. Deze zijn uitgereikt aan de winnaars van de neary’s. Cameron Mitchell is de 2018 Herkenbosche Open kampioen met een ronde van 73 slagen, en dus 35 bruto stablefordpunten.

 

Aansluitend werden de volgende winnaars gehuldigd:

A.Cat:

1.Stijn Kant                                    37 punten
2.Geert Snetselaar                        35 punten
3.Ronald Frins                              34 punten

 

B.Cat:

1.Monique Koopman                   37 punten
2.Adrie v/d Meugheuvel              35 punten (gast)
3.Wieke Lommen                         34 punten ( gast)

 

C Cat:

1. Jerry Snetselaar                        33 punten
2. Ruud Vonk                                31 punten
3. Rietje van Mechelen                 27 punten

 

 

 

 

Lees meer
Matchplay Club Kampioenschappen 2018

De Matchplay Clubkampioenschappen zijn in het weekend van 1 en 2 september gespeeld. Er waren ongeveer 50 spelers/speelsters in de verschillende categorieën. De kampioenschappen werden gespeeld onder mooie zonnige omstandigheden, waar de spelers van profiteerden. Er waren in alle categorieën verrassende uitslagen waarbij onverwachte spelers/speelsters werden geëlimineerd.

Alle finales werden op de voet gevolgd door andere spelers, familie en supporters. In de finale versloeg Cyrill Coenen voor Categorie A heren Doug Glennie met een demonstratie van foutloos golfen. Cyrill won de wedstrijd met een birdie op hole 12. In een spannende finale voor de dames Cat A waren Karin op het Veld en Mirjam Verschure nog steeds op all square na 18 holes. De beslissing viel op de 1e extra gespeelde hole. Met één putt minder won Mirjam Verschure de titel. Mirjam won voor het 4e jaar op rij de Matchplay titel.

De finale van de Categorie Dames B werd door Christa Herold en Margit Teuwisse gespeeld. Deze wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Christa op hole 14. De Categorie B Heren finale werd gespeeld tussen Luc Simons en Erik Frölich. In deze wedstrijd werd fel gestreden en op hole 17 won Erik de wedstrijd. Nadat alle wedstrijden waren afgelopen, werd de prijsuitreiking geleid door Ronald Poots (voorzitter Wedstrijdcommissie) en bestuurslid Petra Solberg.


 

Lees meer
Club Matchplay Kampioenschappen 2018

Voor de Club Matchplay Kampioenschappen 2018 zijn er vier categorieën: Heren Cat A, Dames Cat A, Heren Cat B en Dames Cat B. Er zijn nog plaatsen vrij bij de Dames Cat A, Dames Cat B en Heren Cat B.
Interesse? Dan graag contact opnemen met Martin Janes.

Speelschema:
Zaterdagmorgen 2 september  - 1/8 finales (9 t/m 16 spelers)
Zaterdagmiddag 2 september - ¼ finales (5 t/m 8 spelers)
Zondagmorgen 3 september - ½ finales (4 spelers)
Zondagmiddag 3 september - finale (2 spelers)
 

Verdere informatie, inschrijving en aanmelding via Martin Janes

 

Lees meer
Golfer/ster van het Jaar 2018

Actuele stand van zaken voor de verschillende categorieën van de Golfer/ster van het Jaar 2018:

Lees meer
Dames Categorie A Strokeplay Club Kampioenschap 2018

In het weekend van 18 en 19 augustus heeft het Dames Strokeplay Clubkampioenschap plaats gevonden.
Het kampioenschap is in mei afgelast in verband met de landelijke finale, die Dames Dinsdag 1, moest spelen.
Na 54 holes, waren er 2 speelsters met dezelfde score, 272 slagen. Dit betekende dat er een play-off moest
worden gespeeld. Mirjam Verschure en Mien Ansems hebben de 18de hole gespeeld om uiteindelijk te
beslissen wie met de eer mocht gaan strijken. Mien maakt een mooie par en Mirjam miste de par put.
Dit maakt Mien tot de nieuwe kampioen bij de A dames Strokeplay. Het Dames Senioren Kampioenschap is
eveneens door Mien Ansems gewonnen.

Lees meer
Lady invites Man gezellig druk

Dinsdag 6 juni  werd het jaarlijkse Lady invites Man event gehouden. De dames  nodigen dan een favoriete heer uit om samen in een greensome setting een leuke pot te spelen. Maar liefst 114 deelnemers waren present. En ondanks dit grote deelnemersveld, liep alles erg goed door in de baan. De gezelligheid staat  deze dag zeker voorop. Dat is maar goed ook, want de scores van de gelegenheidskoppels blijven vaak een beetje achter. Dit geldt echter niet voor de winnende combi's. De eerste plaats was voor: Monique Koopman en Cees Bruinsma met 71 slagen netto. Tweede werd Diana Gossens en Udo Nabers met 73 slagen netto. Karin Bruinsma en Stephan Koopman werden derde met 73 slagen netto.  De Neary dames geel 7 was vanaf de eerste flight voor Lilianne Volkers.  De Neary heren rood 6 won Frans Eichholtz en Hans Kreuger de Nearest to the line rood 3 . Na afloop werd er nog een dansje gewaagd op het terras. Een leuke traditie is dat de uitgenodigde heren de kosten voor de DJ van dienst voor hun rekening nemen. 

Lees meer
Club Kampioenschappen 2018

Heren Categorie A Kampioenschap (54 holes)
1ste plaats:     Geert Snetselaar met een score van 229 slagen
2de plaats:      Cas de Vocht
3de plaats:      Bob Apon

 

Heren Categorie A Senioren Kampioenschap 2018

1ste plaats:     Geert Snetselaar
2de plaats:      Bob Apon
3de plaats:      Eugene Kusters

 

Heren Categorie B Kampioenschap 2018 (36 holes)

1ste plaats:     Paul Kant
2de plaats:      Gerard Pelzers
3de plaats:      Horst Herold

 

Dames Categorie B Kampioenschap 2018

1ste plaats:     Margit Teeuwisse
2de plaats:      Marianne Haenen
3de plaats:      Helen Brouns

Heren Senioren Catergorie B
1 e plaats: Paul Kant
2 e plaats: Gerard Pelzers
3 e plaats: Jo Housmans

Dames Senioren Categorie B
1 e plaats: Margit Teeuwisse
2 e plaats: Alexandra Geurts
3 e plaats: Marie-Louise Kant

 

 

Lees meer
Dames dinsdag 3 Kampioen

Dames dinsdag 3 heeft het kampioenschap veroverd in de Dames Dinsdag 27 holes competitie, 3e klasse, poule D322! Het winnende team: Marie-Louise Kant (captain), Marjan Reinders, Gertie van Helden, Petra Solberg, Anneke Konitzer en Karin Bruinsma. Van harte proficiat! 

Lees meer
Kampioenen bij de senioren 2018

Dinsdag 22 mei en donderdag 24 mei is er gespeeld om het kampioenschap  bij de senioren. Spanning alom. Bij de dames werd Christa Herold kampioen. Zij kreeg bloemen, de 'beker' in de vorm van een mooie glazen plaquette en een bon van de golfshop. Tweede werd Agnes Gerlag. Als derde is Jannie Kreuger geëindigd . Bij de heren was de hoogste eer voor Peter Gommans. Tweede werd Eugène Kusters en de derde prijs was voor Willy Dressen.

Lees meer
Verslag competitie 2018

De competitie zit er al weer voor de meeste teams op. Hierbij een kort verslag van de prestaties van de verschillende teams....

Lees meer
Koningswedstrijd 2018

Uitslag Koningswedstrijd: 1e plaats: Roger Bol met een birdy op hole 1. Tweede werd  Chantal Timmermans. De derde prijs was voor Monique Koopman.

 

Lees meer
Tweemaal erelidmaatschap op één dag

Voorzitter Jan Hol benoemde tijdens de jaarvergadering  27 maart jongstleden Twan van Hoef tot erelid van de Herkenbosche. Dit vanwege zijn verdiensten als secretaris vanaf het eerste uur.  Eerder die dag ontving ook penningmeester Ruud Hermans posthuum het erelidmaatschap. Samen met de weduwe Hermans bracht de voorzitter bloemen en een oorkonde op zijn laatste rustplaats.

Lees meer
Golfbaan de Herkenbosche gehercertificeerd voor GEO
"I’m delighted to be able to confirm the club’s renewed certification period and attach the new certificate below. Many congratulations on this thoroughly deserved achievement.", aldus het bericht van Richard Allison, Manager – GEO Certified (Facilities) n.a.v. de eind 2017 gehouden heraudit inzake duurzaam beheer op onze golfbaan. Uiteraard zijn we verheugd dit nieuws te kunnen delen, waarbij extra complimenten aan alle greenkeepers voor de behaalde hercertificering. Een groot deel van de gestelde eisen hangt samen met het beheer op de baan...
 

 

Lees meer