Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Netwerkborrel Domaine La Butte aux Bois

Sinds kort zijn Golfbaan de Herkenbosche en Domaine La Butte aux Bois als partners aan elkaar verbonden. Beiden omarmen deze zeer bijzondere samenwerking en bieden elkaars businessmembers bijzondere privileges!

Zo mogen onze businessleden o.a. met 20 % korting gebruik maken van de luxe Spa Retreat La Forêt.

Woensdag 18 september nodigt Domaine La Butte aux Bois de leden van de businessclub dan ook graag uit om een keer met elkaar en elkaars businessleden kennis te maken tijdens een netwerkborrel. De netwerkborrel begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje, informeren zij u over Domaine La Butte aux Bois en worden wij met trots als nieuwe partner voorgesteld. Desgewenst kunt u voorafgaand aan de borrel, de gehele dag gratis gebruik maken van Spa Retreat La Forêt.

We hopen dat u in grote getalen inschrijft voor deze zeer bijzondere borrel c.q. kennismaking met een wel zeer bijzonder en exclusief domein. Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier. Als gebruikelijk kunt u een extra gast inschrijven voor deelname.

Domaine La Butte aux Bois
Als een historisch landgoed, een bekroonde gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het 5 sterren Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België ligt aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Van de ruime terrassen die een idyllische sfeer bieden tot het prachtige uitzicht op de prachtig aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kan men van de natuur in al zijn glorie genieten.

TIP Mocht u een keer een zakelijke relatie uit willen nodigen voor een meerdaags verblijf met golfen op de Herkenbosche dan is het arrangement dat Domaine La Butte aux Bois aanbiedt een gegarandeerd succes voor uw onderlinge relatie. 
 

Inschrijfformulier netwerkborrel Domaine La Butte aux Bois d.d. 18 sept 2019

Om in te schrijven voor de netwerkborrel bij Domaine La Butte aux Bois op woensdag 18 september a.s. dient u onderstaand formulier volledig in te vullen en te verzenden.
Contactpersoon bedrijf
DeelnemersOpmerking