Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Zonnige seniorendag met extra putts

De senioren wedstrijd speelden donderdag 16 juni een Stableford wedstrijd extra putts. Voor de rganisatie betekent zo'n dagje:
wakker worden en gelijk de weerapp controleren. Dit wordt een mooie dag, veel zon, lekker warm en zeker verantwoord een korte broek of rok uit de kast te halen en vooral even insmeren met een zonnebrand factor nr 50. Ik heb er zin in! Wij zijn met 34 golfers ,10 flights van 3 en 1 van 4.
Super relaxed begin, lekker, het gaat nergens om, gewoon genieten van de zon, het mooie weer, de natuur en de omgeving, gaat er in mijn hoofd om. Maar uiteindelijk wil je toch scoren en gaat het wel ergens om. Je stableford punten halen en zo min mogelijk putjes, want daar hangt een prijsje aan!! Helaas, andere senioren zijn beter en maken daarbij ook nog minder putts. Super gedaan! 


 

Uitslagen:
1. Jo Housman met 39 stb pt.
2. Juul Sampers met 36 stb pt.
3. Sonja Bleijlevens met 35 stb pt.Diny Cloosterman behaalde met 25 x putts de beste putt score.


Proficiat! Volgende week donderdag spelen wij een driebal stableford. Schrijf je in!

Golf groeten en een heel fijn weekend gewenst.

De Senioren Cie.
Christel Verschure

Terug