Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Vossenjacht mooi slot damesseizoen

Dinsdag 26 oktober speelden de dames traditiegetrouw de Vossenjacht op de slotdag van het seizoen. De kampioenen van het voorgaande jaar zijn hierbij de 'vos'. Ook maakt Mien Ansems tijdens het diner na afloop de winnaressen van de dag- en de jaarprijzen bekend. Het baan- en horecapersoneel wordt getrakteerd op een lekker stukje vlaai. En Rietje van Mechelen die de birdieboom bijhoudt, krijgt er een fraaie ruiker. Het kon gelukkig allemaal weer op deze dinsdag. Een andere mooie traditie is dat de leden van de Damescommissie een welverdiende attentie krijgen van de dames die iedere dinsdag lekker kunnen meespelen. Omdat de slotdag vorig jaar vanwege corona niet door kon gaan, bleef de huldiging van de kampioenen van 2020 beperkt tot een eervolle vermelding.  

De dagprijs was voor Pascale Timmer +5 (+2 laatste 9). Tweede werd  Marij Smits + 5 (+1 laatste 9) en  Agnes Vossen +4 derde. De neary was voor Diny Cloosterman die tevens haar allereerste birdie ever scoorde. De nearest to the line was voor Diny Kiel.

 

BirdieQueen 2021 werd Monique Koopman met maar liefst acht birdies. BirdieQueen 2020, was exequo; Karin Bruinsma en Mien: met  6 birdies. Een play-off maakte dat Karin Bruinsma winnares.

Overall prijzen:

2021: 

Wisseltrofee cat B:     3e Diny Kiel                          75   
                                   2e  Alexandra Geurts            89
                                   1e Marij Smits                       94

 

Wisseltrofee cat A:     3e Monique Koopman           85
                                   2e Marjolijn Olsthoorn          93
                                   1e Mien Ansems                    108

2020
Wisseltrofee cat B:     3e Til Gommans                     67
                                   2e Jeanne Smulders              67
                                   1e Truus Suurenbroek            73

 Wisseltrofee cat A:     3e Dian America                    65
                                    2e Karin Bruinsma                  73
                                    1e  Mien Ansems                    85

Terug