Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Verslag Wintergolf 2 Florida Scramble

Voor alle leden van onze golfclub wordt Wintergolf door de Senioren Commissie georganiseerd. Vanaf november tot en met einde februari kan er door alle leden van onze golfbaan op donderdagen gespeeld worden, mits de baanomstandigheden het toestaan. Wij sluiten elke golfdag af met een lekker hapje en een drankje. Je bent van harte uitgenodigd.

Vandaag hebben we een Florida Scramble gespeeld. Helaas waren er geen buggy’s toegestaan vanwege de vele regen de afgelopen dagen en daardoor dus, helaas, wat afmeldingen. Wij beginnen vandaag vroeg en starten met 7 flights van 4 personen. Vroeg: vanwege de voorspelde regen in de voormiddag.  Gelukkig houden we het droog en komt het zonnetje zelfs even door de wolken schijnen. Wij hebben een heel gezellige flight met een zeer doordachte teamcaptain. Zijn strategische aanpak levert een redelijk resultaat op en wij zijn tevreden met het resultaat. Helaas, geen nummer 1. Op hole 19 wordt er weer gezellig gebabbeld, genoten van een lekker drankje en de gevulde wrap. 

De uitslag van de Scramble is als volgt:
Ik noem alleen de teamcaptains van de flights:

Stephan Koopman 51pt
Jo Housmans 53pt
Mart Heuts 54pt
Ger Nissen 55pt
Leo de Kruijk 56pt
Richard Killaars 59pt
Juergen Renziehausen 62pt

Het was weer een gezellige golfdag. Tot volgende week dan spelen we een Matchplay wedstrijd.

De Senioren Cie

Christel Verschure

Terug