Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Slotdag dames gezellig feestje

Dinsdag 25 oktober 2022 was de afsluiting van het seizoen van de dames met de vossenjacht als uitdaging. Met 47 dames aan de koffie/thee, de baan in, aan de borrel en afsluitend diner. Zeker geen saaie geluidloze dag. De 'vossen' Marij Smits en Mien Ansems hadden hun score gezet. De eerste 9 holes pittig, de laatste om de score op te krikken. Petra Solberg had een monsterscore van +8, waarmee ze duidelijk winnaar was. Monique Koopman werd 2e met + 5. Daarna kwamen er maar liefst zeven dames met een score van +4. De beste laatste holes waren van Renée Somers die daarmee 3e werd.
 

De neary op hole 7 was voor Monique Koopman. Op hole 15 voor Renée Somers. Marja Pilgram sloeg al op haar tweede hole het dichts bij de lijn, zo’n 5 cm!!!

Er werd afscheid genomen van Rietje van Mechelen die ooit de birdieboom heeft ontworpen en jaarlijks  heeft voorzien van alle birdies de er gespeeld werden. Ze gaat met haar Ben verhuizen naar Maastricht. Daarnaast ook afscheid van de damescommisie van Annie Timmermans. Annie bedankt voor je mooie  inzet!

Overall winnaars

Tijdens het diner werden ook de overall winnaars van het hele seizoen bekendgemaakt. Mien Ansems is de birdiequeen voor 2022 met maar liefst 8 birdies. De uitreiking van de wisseltrofees over de beste vijf scores over van zeven Qualifying wedstrijden.

 Cat B, stableford:
1e Juul Sampers met 98 pt
2e Saskia Jordans, met 83 pt
3e Marij Raeven met 73 pt.

Cat A, strokeplay:
1e Annie Ridderbeeks met 96
2e Mien Ansems met 87
3e Karin Bruinsma met 80

Wij bedanken dan ook alle medewerkers van De Herkenbosche die er aan bijgedragen hebben dat we 2022 weer kunnen afsluiten als een goed en fijn seizoen.

 

De Damescommissie

De deelnemende dames bedankten op hun beurt de leden van de Damescommissie voor hun inzet het afgelopen seizoen. Uit handen van initiatiefnemer Marij en Pascalle kregen de dames een welverdiende attentie.

 

 

Terug