Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Royale maar kletsnatte Michel Stassen Bokaal

Zaterdag 25 maart 2023 werd het golfseizoen officieel geopend met de Michel Stassen Bokaal. Het werd een geweldige, maar ook een kletsnatte officiële seizoensopenings wedstrijd met een overvolle Texas Scramble. De dag begon met een royale ontvangst met koffie/thee en heerlijke Limburgse vlaai. Voor onderweg kregen de deelnemers goed gevulde lunchtasjes. Daarna gingen alle 114 (!) deelnemers naar de desbetreffende holes voor een gunshotstart. De wedstrijdvorm: Texas Scramble staat altijd garant voor competitieve gezelligheid! Extra prijzen waren er voor gecombineerde Neary's op alle Par-3 holes en een Longest Drive Dames & Heren op Hole 18.

Af en toe zagen we een paraplu omklappen of wegwaaien. Het werd zo'n golfronde waarbij iedereen, buiten het golfspel, ook heel veel werk had met zijn/haar eigen uitrusting. Paraplu op, paraplu in, regenjas aan, regenjas uit... Iedereen was er druk mee. Complimenten aan alle 'die hards', wat een doorzetters....wat een team spirit....

Na een werkelijk kletsnatte ronde kwam iedereen weer samen in het clubhuis. De scores werden gecheckt en ingevoerd. Ondertussen werd iedereen al voorzien van 'Tapa's' en werd er een heerlijk soepje geserveerd gevolgd door goed gevulde schotels met saté, rijst, garnalenspiezen en frietjes. Dit alles werd ons aangeboden door de familie Stassen.

Uit handen van Michel Stassen ontvingen de winnaars hun prijzen en werden daarmee alsnog in het zonnetje gezet.

Uitslag Michel Stassen Bokaal:

1e)  Leo Verschure - Agnes Vossen - Cas de Vocht -  Marlie Tissen                  58 Netto
2e)  Alexandra Geurts - Thijs Coenen - Hélène Sampers-Maxim Nabers           58 Netto laatste 6/20
3e)  Rosemarie Doon - Bart de Bruin - Chantal Timmermans - Luc Simons       58 Netto laatste 6/22

Nearest to the Pin:
Hole 4  > Marcel de Bruin.                 
Hole 7  > Patrick van den Brand
!! Hole 11 & Hole 15  > Cas de Vocht          

Longest Drive:
Dames > Désiree de Bruin
Heren > Cas de Vocht.

Er volgde een lange gezellige nazit, waarbij iedereen nog lekker kon nakletsen onder het genot van een drankje. Dank aan de horeca voor de goede verzorging, het ontbrak werkelijk aan niets. Wat een 'kletsnatte' topdag was dit! 

Een heel groot woord van dank aan Michel & Riet Stassen voor dit jaarlijks terugkerend evenement is dan ook op zijn plaats. Iedereen heeft er enorm van genoten. Namens alle deelnemers: Bedankt!!

Saskia Nabers

Bij de holes werden foto's van diverse competitieteams in hun wedstrijdtenues gepresenteerd.

Terug