Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Alles perfect tijdens President's Cup

Zondag 3 juli is, onder perfecte omstandigheden, de President’s Cup, gespeeld. Zo'n 69 spelers gingen de strijd aan met de soms verrassende baanprestaties van onze voorzitter Frederik Nijpjes. Maar ja, als je met 3 slagen in de bunker ligt op hole 18 en er vervolgens nog een heel aantal slagen over doet om uit te holen, dan verdient het grootste deel van het spelersveld een plusje. Met als kers op de taart, de verbetering van het baanrecord door Cas de Vocht: hij speelde vandaag een ronde van 68 slagen!

De winnaars van vandaag:

1. Rob Olsthoorn +8
2. Maurice de Bruin +7 , laatste 9 holes +5
3. Geert Snetselaar +7, laatste 9 holes +4

De neary’s zijn gewonnen door Désirée de Bruin en Doug Glennie
De nearest to the line: Margit Teeuwisse en Victor Somers.

Van harte proficiat namens de Wedstrijdcommissie.

Hulde!
De NGF competite-teams die gepromoveerd zijn, en het team dat Landskampioen is geworden zijn gehuldigd door het bestuur. De captain van Dames 1, Karin op het Veld heeft het schildje ter ere van dit kampioenschap, aangeboden aan de voorzitter van onze vereniging.

 

Terug