Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Par-3 Clubkampioenschappen 2023 

 Zondag 3 september. Wàt is het toch heerlijk op onze Par-3 baan. Een genot om de jaarlijkse Clubkampioenschappen te organiseren. Gewoon lekker de hele dag bezig zijn met het (korte) golfspel en in "het bos" vertoeven...met pauzes in het "Beatrix-Paviljoen". Om 9.30 uur verzamelden zich alle leden die het "wèl aandurfden" om 3 rondes op onze mooie Par-3 baan te spelen.

Bij sommigen leek het op een '3 Stokken én 1 Putter-wedstrijd' terwijl anderen hun complete golfuitrusting met zich meesjouwden... Na de 1e gunshot-ronde een lekker bakkie koffie...daarna verder met de 2e gunshot-ronde. Pauze, ...iedereen werd getrakteerd op een heerlijk tomatensoepje en een broodje. Een mandje met iets zoets, flesjes water en frisdrank. Het was weer een gezellige boel. De scores werden geteld en de 3e ronde werd ingedeeld naar ranking in het klassement. Vervolgens ging iedereen mee naar de start van de laatste ronde....onder professioneel commentaar werden alle spelers aangekondigd. Het leek nog spannend te worden....want de scores lagen wel heel dicht bij elkaar....maar er is altijd een 'Baas boven Baas.

Extra vermeldingen die de moeite waard zijn:
Udo maakte in de eerste ronde een 'Roll-inn' Hole in One, op de 2e Hole.
Maxim maakte in de derde ronde, met een 'Slam Dunk' óók een Hole in One, op de 2e Hole.
Karin maakte een hele mooie Hole in One op Hole 8....weliswaar met de 'provisional' maar....in 1 keer erin...IS in 1 keer er in. 

Uitslagen:

Overall Par-3 Kampioen 2023:
Jerry Snetselaar       (79 bruto)

1e prijs Netto, A cat:
Annie Ridderbeeks   (76 netto)

1e prijs Netto, B cat:
Jo Bleijlevens            (76 netto)

 

2e prijs Netto, A cat:
Maxim Nabers         (81 netto)

2e prijs Netto, B cat:
Kiki Nabers                (79 netto)

3e prijs Netto, A cat:
Desiree de Bruin      (84 netto)

3e prijs Netto, B cat:
Huub Salden            (83 netto)

Het was weer een geslaagde en zéér gezellige dag. Dit 'evenement' is bijna een feestje...De baan was goed, het weer was top...en de gezelligheid was super ...

Gefeliciteerd aan de winnaars en een dankjewel aan alle deelnemers.
Volgend jaar graag wéér.

De Wedstrijdcommissie 

Foto's by JSP Photography, en deelnemers...

Terug