Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Mooi weer met Midsummer Texas Scramble 

Donderdag 14 juli speelden de senioren hun Midsummer Texas Scramble. Met een temperatuur van maar liefst 29 graden was het dus ook echt midsummer. Normaliter zijn de scramble wedstrijden erg populair maar de deelname was dit jaar geringer als in voorgaande jaren. Misschien een trend van na corona? Desalniettemin waren er prima condities wat de baan betreft, omdat er in de week hieraan voorafgaand het Holbox Junior Open gespeeld was. Hierdoor liepen de  greens nog sneller dan we al gewend waren. Doordat de wind een klein beetje aantrok in de middaguren, viel het met de hitte uiteindelijk wel mee. Na afloop zoals gebruikelijk de jaarlijkse 'tapas'. Helaas door een kleine miscommunicatie met de keuken waren deze niet al te uitgebreid. We zullen proberen om dit op een later tijdstip recht te trekken. Ondanks dit kleine malheur was het op hole 19 weer ouderwets gezellig. 

                                                                                        

De uitslag:                                                                                               
Jürgen Renziehausen, Dinie Cloosterman en Thijs Dorenbosch op de eerste plaats met 50 netto (87/45) op de tweede plaats met eveneens 50 netto (89/45), Jeroen Springer, Marjo Knoors en Marnel Pronk. En met 1 slag meer op de laatste hole als derde geëindigd, Huub Brinkman, Wilma Leenaerts en Desireé Meijers. Overige uitslagen op de site. Verder wil ik nog aandacht vragen voor de Handycart wedstrijd op zondag 24 juli. Als veelvuldig Handycart-gebruikers zouden er toch meer senioren acte de présance moeten geven bij deze sponsorwedstrijd.

Namens de senioren commissie;                                                                            

Jo Housmans     

 

                                                                                               

Terug