Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Matchplay kampioenschappen

Zaterdag 9 en zondag 10 september 2023 werd gespeeld om de Matchplay kampioenschappen. De gemiddelde temperatuur rond deze tijd van het jaar zou rond 19-20 graden moeten liggen....lekkerrrrr... Maar niet bij ons....Preciés dit weekend hadden we het 'geluk' dat we wederom een 'weer-record' te pakken hadden. Iedereen moest bijna een 'dubbel gevecht' leveren in deze tropische temperaturen, royaal boven de 30 graden. Het was echt héél warm.
Verrassend warm....en daarbij ook een aantal verrassende uitslagen....Het werd een spannende aangelegenheid waarbij iedere deelnemer, letterlijk, 'tot aan het gaatje' is gegaan. Zaterdags de achtste en kwartfinales...die soms doorgespeeld moesten worden tot hole 20....

 

Zondagmorgen de 1/2 Finales.

Dames A: Mien tegen Stefanie, Monique tegen Mirjam
Dames B:  Bea tegen Gusta, Marie-Louise tegen Karin

Heren A: Udo tegen Guus, Geert tegen Stijn
Heren B: Huub tegen Mart, Paul tegen Jo

De spanning liep verder op....en de temperatuur óók...

De Grote Finale-Ronde:

A-Dames: Mien tegen Monique
B-Dames: Bea tegen Marie-Louise

A-Heren: Udo tegen Stijn
B-Heren: Mart tegen Jo

Geweldig om naar te kijken, en ook heel fijn dat er tóch veel leden gekomen/gebleven waren om de spelers aan te moedigen. Dat is toch altijd weer nét dat beetje extra, dat bij een Clubkampioenschap hoort... 'Clubgevoel' (Daar is dat woord weer)
We hebben leuke, fijne en spannende matches gezien....waarbij iedere categorie een waardige winnaar geleverd heeft. (Met een extra respect voor Gusta, in de halve finale gestruikeld over Bea...maar evengoed heel knap gedaan..)

Wij huldigen de volgende kampioenen en runner-ups.

Uitslagen:

A-Categorie Dames:                           A-Categorie Heren:
Kampioen: Mien Ansems                   Stijn Kant
Runner-up: Monique Koopman          Udo Nabers

B-Categorie Dames:                          B-Categorie Heren:
Kampioen: Bea Laugs                       Jo Housmans

 

              

Terug