Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Limburgse Golf Kampioenschappen 2023

Vandaag, zondag 1 oktober 2023, was GCC De Herkenbosche ‘Gastheer’; voor dit jaarlijkse event waarbij Limburgse Clubs strijden om de grote Trophy én de individueel Limburgs Golf Kampioenschapstitel in vier categorieën. Met grote trots mag ‘De Herkenbosche’;terugkijken op een, méér dan, geslaagde editie. Wat een mooi toernooi en wat een mooie, prachtige en gezellige dag was dit. De organisatie LGK, samen met ondersteunende-, en aanvullende hulp van leden van de WeCo en vele (eigen leden) vrijwilligers, had alles tot in de puntjes voorbereid. Een perfecte combinatie van organisatie en horeca hebben ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep en dat het deelnemers aan niets ontbrak. Dat bleek ook uit de vele lovende dankwoorden van iedereen. De baan in een goede conditie, wedstrijd goed verlopen en gezellige nazit met een heerlijk diner, in buffetvorm, het was allemaal fantastisch. Helemaal TOP!

Limburgs Golf Kampioen Strokeplay:
Heren: (Onze 'eigen ) Cas de Vocht met Bruto 7

Dames: Jasmijn Villhaber Bruto 7
(Hoenshuis)

Limburgs Golf Kampioen Stableford

Heren: Theo Huijbers (Thorn)
Dames: Anja Smeets (De Berckt)

Team Prijs voor Beste Limburgse Club:
De Golfhorst

Ons eigen team: Mirjam Verschure, Mien Ansems, Margot Bakker, Sjra Hulsbosch, Stijn Kant en Cas de Vocht, is met maar 5 punten verschil, nipt 2e geworden. Evengoed een mooie prestatie.

We zijn trots op ‘onze spelers’ en vooral op ‘onze’ Cas, die de titel van vorig jaar geprolongeerd heeft en weer een puike prestatie geleverd heeft. Volgend jaar, 2024, wordt dit mooie event georganiseerd door:
De Zuidlimburgse Golf & Country Club. Wij zullen er dan weer voor zorgen dat we een mooie nieuwe delegatie Clubkampioenen afvaardigen om te strijden voor die mooie Trophy.

Een woord van dank aan de organisatie LGK, ons bestuur, de BV en de complete horeca. Maar vooral dank aan onze vrijwilligers, referee, marshall, starters en spotters: zonder jullie inzet was dit allemaal niet mogelijk geweest. Hulde aan Stichting Samenwerkende Limburgse Golfverenigingen.

GCC de Herkenbosche (WeCo)

Terug