Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Lady invites man 2022

Na ontvangst op een zonnig terras van onze 68 deelnemers en uitleg van de Greensome spelvorm gingen we dinsdag 7 juni om 11.00 uur van start. Bijzonder dat er toch nog een koppel was die de weg kwijtraakten door per ongeluk naar rood 5 te gaan ipv geel 5! "Maar de scorekaart hangt straks boven mijn bed", zei Diny C. Tot aan de laatste paar holes bleef het droog en was er een sportieve strijd met op het laatste moment nog flinke aanval op de neary's en de bal het dichtsbij de lijn. 

Degene die zich als winnaar beschouwden kwamen bedrogen uit, want Geert Snetselaar verbeterde nog gauw de neary op hole 15 van zoon Jerry. Dilian Janssens verbeterde de neary op hole 7 die al op 1 1/2 mtr stond van de vlag op de moeilijke positie rechtsvoor van Lilian Volkers. Ben Zom speelde zijn afslag op hole 10 nog dichterbij de middellijn dan Annie Timmermans, die naar mijn idee al erg dichtbij lag.

Na een drankje, bitterballen en een frietje volgde de prijsuitreiking. Karin op het Veld speelde met date (op herhaling, waren vorig jaar 2e)  Martin Houben 37 pt. Saskia Nabers spelend met toekomstig schoonzoon Jerry Snetselaar scoorden 36 pt. Lucy Flores behaalde met toevallig aangeboden date Leo de Kruijk 34 pt. Zo zie je maar dat elke date een bijzondere reden kan hebben. Leuk vooruitzicht weer voor volgend jaar.

Na de prijsuitreiking gingen de voetjes van de vloer onder muzikale begeleiding van DJ Rolo. Leuke herkenbare muziek, zeker voor de meesten van ons. Jammer dat het allemaal binnen plaats moest vinden, maar al bij alweer een ontzettend gezellige dag. Dank aan alle introducés voor de gulle bijdrage in onze giftbox!.

Tot volgend jaar!

Namens de Damescie:

Mien Ansems

 

 

 

Terug