Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Laatste Monthly Medal seizoen 2023

Zondag 15 oktober 2023 werd Monthly Medal 8 gespeeld. Lieve trouwe deelnemers van onze maandelijkse wedstrijd....dit was dan alweer de laatste van het seizoen 2023....Wat gaat het toch allemaal snel. Vandaag weer 'de traditionele afsluiting'! Een volle baanbezetting met beide categorieën in een gunshot start, zodat iedereen na afloop gezellig bij elkaar komt. Lekker nakletsen over vandaag én het voorbije seizoen.....en ondertussen genieten van een goed verzorgde, heerlijke lunch. Complimenten voor de horeca... Dat zijn toch de ingrediënten voor het ultieme 'clubgevoel'.

Er is (minder) goed gespeeld op onze mooie baan, gelukkig had iedereen evenveel last van de regenbui die snel weer verdreven werd door de zon. Het werd dus nog spannend. Voor het eindklassement van de 'Overall Monthly Medal Winnaars'(dat klassement loopt automatisch op de achtergrond mee) Een leuk 'extra element'dat aan onze Monthly Medal gekoppeld is. De winnaars van vandaag mogen de parkeerplaatsen gebruiken tot en met 15 november 2023. Daarna hebben de Overall Winnaars de eer om de parkeerplaatsen te benutten tot en met de eerste Monthly Medal in 2024. 'Beste prijs ever..'  Deze extra belangrijke prijsuitreiking van vandaag werd ondersteund door onze voorzitter Frederik Nijpjes, waarvoor onze dank. De speeches van de winnaars waren erg mooi....zelfs emotioneel te noemen....

Uitslagen:

A-Categorie:

1) Maxim Nabers         Netto 70
2) Stefan Koopman     Netto 71
3) Roel Janssen          Netto 77 (9:40,5)
Patrick de Vocht          Netto 77 (9:41,0)

Beste Bruto score: Geert Snetselaar met 85 

B-Categorie:

1) Karin Bruinsma    37 Stblfd.punten
2) Mart Heuts           33 Stblfd.punten
3) Jacq Solberg        30 Stblfd. (9:16/6:11)
     Huub Salden        30 Stblfd. (9:16/6:10)

OVERALL WINNAARS 2023: GIRL POWER!!!
A - Categorie: Désirée de Bruin
B - Categorie: Kiki Nabers

Meeste 'birdies' zijn gescoord door: Geert Snetselaar  met 10 Birdies.

Van Harte Gefeliciteerd allemaal! 

Wij willen graag iedereen bedanken voor de trouwe, en enthousiaste deelname. Met heel veel plezier hebben wij de wedstrijden georganiseerd. Het was een fantastische afsluiting en we hebben weer enorm genoten van dit seizoen!
 

Terwijl het in delen van de wereld steeds grimmiger wordt....kijken we tóch heel graag  uit naar een vredig seizoen 2024.
Blijf gezond, stay safe....peace.... en tót de volgende Monthly Medal ...

 

De Wedstrijdcommissie 

Ps. Désirée....een dikke dankjewel voor het prachtig mooie pianostuk.... We want more...

Foto's by JSP Photography.

Terug