Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Jeugdclubkampioenschappen 2023

Zaterdag 6 mei, zijn de Jeugdclubkampioenschappen 2023 gespeeld. Een speciale editie, omdat er ook gestreden werd voor het bemachtigen van twee wildcards voor het Holbox Junior Open toernooi, aangeboden door het bestuur van de vereniging.
Het Jeugdclubkampioenschap is altijd een Stableford wedstrijd. De winnaar is diegene met de beste netto score (dus mét handicap verrekening). Het was een zeer spannende wedstrijd!

Uitslag A categorie:
1. Jerry Snetselaar, Jeugdclubkampioen cat A (44 stbf punten)
2. Maxim Nabers (43 stbf punten)
3. Gijs Laumen (31 stbf punten)

Uitslag B/C categorie:
1. Max Laumen, Jeugdclubkampioen cat B/C (40 stbf punten)
2. Arthur Schmitz (31 stbf punten)
3. Sanne Scheers (31 stbf punten)

Voor het bemachtigen van de wildcards werden de beste bruto stableford scores genomen. Wij feliciteren: Jerry Snetselaar (33 bruto stbf punten) en Gijs Laumen (24 bruto stbf punten) en wensen hen heel veel succes tijdens het Holbox Junior Open toernooi, van 10 tot en met 13 juli a.s., waarbij natuurlijk iedereen mag komen supporteren!

Dank aan alle jeugdspelers voor deze super dag. Hopelijk tot volgend jaar!


De Jeugdcommissie 

Terug