Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Individueel Stableford 4 bal Seniorencommissie   

Aangezien het `s nachts nog enkele graden gevroren had, startte de wedstrijd donderdag 3 maart op wintergreens. Gaandeweg de morgen toen het zonnetje zijn werk begon te doen. veranderden de baancondities dermate dat er op de reguliere greens gespeeld kon worden. Helaas beïnvloedde dit wel enigszins de uitslagen, maar als wedstrijdleiding vinden we dat bij een fun wedstrijd je niet op alle slakken zout moet leggen. Het is voor ons dan ook niet mogelijk om hierin een goed oordeel te vellen. Verder was hole 8 gesloten. Voor diegenen die deze hole wel nog gespeeld hebben, en ook nog goed scoorden is het extra pijnlijk omdat hole 8 niet meetelde in de einduitslag. Als commissie vinden we dat een hole die niet door iedereen gespeeld kan worden, niet mee kan tellen in de eind-rangschikking. Desondanks mooie scores op een mooie lentedag. Doordat de eerst gestarte flights niet meer aanwezig waren in het clubhuis kreeg de prijsuitreiking een iets ander beeld. Frans Stassen (38), Wiel Helgers (35),  Wilma Leenaerts (34), Heinz Schmalen (33), Ger Nissen (32) en Henk Janssen (31) scoorden allen meer punten dan de latere nummers 1, 2 en 3. 

Wellicht heeft dit ook te maken met het feit dat ze meer wintergreens speelden. Maar zoals gezegd een goed oordeel vellen hierin is en blijft moeilijk. De einduitslag wordt dus als volgt: 1e plaats met 33 punten Jo Housmans, 2e met 30 punten, 15 laatste negen, Til Gommans en 3e met eveneens 30 punten, 12 laatste negen, Richard Killaars. Donderdag 10 maart staat een  Greensome koppelwedstrijd op hret programma en        17  maart Two White one yellow.  Donderdag 24 maart is de feestelijke Seizoensopening Texas Scramble met diner na afloop. Dit zal z.s.m. op de site en bij inschrijving van de wedstrijd vermeld worden.

 Namens de Seniorencommissie;

 Jo Housmans

   

Terug