Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

In memoriam: Leo van den Born

   


Leo van den Born  24.02.1951 † 06.05.2021

Donderdag 6 mei bereikte ons het droeve bericht dat ons bestuurslid en secretaris van de vereniging, Leo van den Born, is overleden. Het valt moeilijk te bevatten dat deze aimabele man, gedreven en betrokken bestuurder en fervente golfer niet meer in ons midden is.

Leo is in 2019 officieel toegetreden tot het bestuur, waar hij als snel de functie van secretaris op zich nam, gezien de slechte gezondheidstoestand van de toenmalige, en inmiddels overleden, secretaris Twan van Hoef. Dit deed hij op de hem kenmerkende nauwgezette wijze. In aanloop naar zijn bestuursfunctie bekleedde hij meerdere functies in verschillende commissies. Zo was hij vele jaren voorzitter van de regel & handicap commissie. Deze commissie lag hem altijd na aan het hart.

Wij zullen zijn inzet en grote betrokkenheid missen en hem altijd in onze herinnering bewaren.
Leo bedankt voor dit alles en rust zacht.

Namens het Bestuur en alle leden, Directie en medewerkers wensen we zijn vrouw Myriam en zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.


Het Bestuur Golf & Country Club de Herkenbosche
Directie en medewerkers golfbaan de Herkenbosche

Terug