Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Hulde aan voorjaarskampioenen

De NGF voorjaarscompetitie is alweer ten einde gekomen en daarmee is het de hoogste tijd om terug te kijken op de afgelopen periode. Het was wederom een periode vol met prachtige golfmomenten en spannende wedstrijden. De competitiegolfers hebben weer laten zien wat golf zo’n mooie sport maakt en dat in teamverband spelen weer een extra dimensie geeft aan de gehele beleving. Juist tijdens de golfcompetitie gaat het niet alleen om individuele prestaties, het draait ook om de teamspirit, de lol en nog belangrijker de vriendschappen die daardoor ontstaan. En dat hebben we deze competitie weer in overvloed gezien. We namen dit jaar deel met 15 teams en daarvan zijn er maar liefst drie teams  kampioen geworden en hebben een aantal teams zich knap kunnen handhaven. De bloemen en de felicitaties werden tijdens de prijsuitreiking van de President’s Cup uitgereikt aan de kampioenen – poulewinnaars van 2023.

Dames 1- 27 holes (dinsdag) werd wederom kampioen in de hoofdklasse en werd uiteindelijk tweede in de strijd om het landskampioenschap.
Dames 1 -27 holes senioren (donderdag) werd kampioen in de derde klasse
Jeugd 18 holes zondag Yves, Arthur, Maxim, Sinclair en Janis werden kampioen in de hoofdklasse

Wij feliciteren alle teams met hun prestaties,  bedanken hen voor de deelname aan de competitie en  kijken als commissie alweer uit naar het nieuwe seizoen 2024, de voorbereiding, de spannende wedstrijden en prachtige momenten op de golfbaan.

Competitie Begeleidingscommissie

Dian America

 

Terug