Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Hole-in-one voor Paul Rutten tijdens 4BBB

Tijdens het koppelspel 4BBB bij de Seniorencommissie op donderdag 16 september telde de beste score op iedere hole van het koppel voor de eindscore. Dat gaf natuurlijk interessante uitslagen. Speelden beide spelers hun hole goed, dan was het makkelijk kiezen. Bij een mindere hole waarbij zelfs nullen genoteerd moesten worden, zakte de totaalscore natuurlijk behoorlijk onder het gemiddelde.                                              Onder prima omstandigheden werd de wedstrijd gespeeld, op woensdag nog een complete regendag, en nu liet de zon liet zich regelmatig zien en de temperatuur steeg gaandeweg naar zo'n 20 graden. De scores van de meeste flights lieten ook flinke stijgingen zien. Een mooie prestatie was er op deze dag voor Paul Rutten die op hole 7 geel een hole-in-one liet noteren. Zelf was hij er nogal bescheiden over, maar het is toch een unieke prestatie die niet voor iedere golfer is weggelegd. Proficiat Paul!

                                                           

Uitslagen:

Zoals eerder gezegd, prima scores op deze dag op de 1e  plaats met 41 (L9/22) punten Harrie Raeven en Thea Hendriks, De 2e plaats eveneens met 41 punten was voor Willie Dressen en Marjo Knoors (L9/19). Op de 3e plaats Victor Wilms en Wim Maas 39 punten, 4e Stephan Koopman/Marnel Pronk 38 punten 5e Jack en Ulla Wils met 36 punten. Doordat enkele vroege starters al weg waren, werden de drie prijzen verdeeld onder de eerste vijf geëindigden. Dit had te maken met de lange looptijden op die dag. We zullen als commissie dan ook in de komende tijd weer eens de nadruk leggen op de mogelijkheden die er in de baan zijn om looptijd te verkorten. 

Namens de senioren commissie; Jo Housmans

 

Terug