Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Herkenbosch Scramble Strokeplay     

Na drie weken van afgelastingen kon donderdag 2 februari weer gespeeld worden door de senioren. Met de voorspelde regen viel het uiteindelijk wel mee. De wind was wel een factor van betekenis op deze dag. Door diverse werkzaamheden waren er drie holes gesloten, maar door de mulligans die in deze ronde gespeeld konden worden indien de slag niet naar tevredenheid was duurde het toch uiteindelijk nog lang voordat iedereen op hole 19 gearriveerd was. Klaarblijkelijk was het niet iedereen duidelijk dat het een strokeplay wedstrijd was maar na enig gecijfer klopten uiteindelijk de kaarten toch. De winnaars met een netto score van 35 waren: Victor Wilms, Marnel Pronk en Frans Stassen. 

Tweede met een netto score van 37 was het team van Stephan Koopman, Dinie Cloosterman en Geert van Vlokhoven en met 38 netto ging de derde prijs naar: Jannie Kreuger, Gerard Pelzers en Jeroen Springer. Overige uitslagen hieronder.

Namens de Seniorencommissie;

Jo Housmans

1    Victor Wilms, Frans Stassen en Marnel Pronk    35
2    Stephan Koopman, Dinie Cloosterman en Geert v. Vlokhoven    37
3    Jannie Kreuger, Gerard Pelzers en Jeroen Springer    38
4    Ger Nissen, Roswitha Sauer en Frans Tissen    40 ( L 9 / 21)
5    Mart Heuts, Jo Bleijlevens en Til Gommans    40 ( L 9 / 34)
6    Leo de Kruijk, Huub Brinkman en Margriet Dormans    40 ( L9 / 40 )
7    Piet Deuss, Wiel Sampers en Truus Suurenbroek    41
8    Henk Janssen, Leo Verschure en Sonja Bleijlevens    42
9    Christophe Chanier, Wilma Meens en Wiel Helgers    44
10  Huub Salden, Paul Rutten en Juul Sampers    47

Terug