Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Greensome stableford wedstrijd senioren verloopt vlot

Donderdag 17 augustus speelden de senioren een Greensome stableford wedstrijd. Wij mogen weer de wei in! En het is prima golfweer. De start is 7 fights van 4 personen en 1 flight van 2. Wij spelen een Greensome Stableford 4bal. Opmerkelijk is dat sommige golfers samengevoegd zijn in een buggy vanwege het tekort aan deze open karretjes en de hoge rough waar menigeen moeite mee heeft om de bal terug te vinden. Hole 19 wordt redelijk snel bereikt vanwege deze vlotte spelvorm en al gauw kwebbelt men er op los onder het genot van een lekker verfrissend drankje.

 

De prijsuitreiking volgt met volgende uitslag: 
1e plaats, Leo de Kruijk en Jannie Kreuger, 34 stb pt.
2e plaats, Stephan Koopman en Connie Schutten, 33 stb pt.
3e plaats, Ger Nissen en Marjo Knoops , 32 stb pt.

 

Proficiat winnaars!

De volgende week spelen we individueel stableford. De 1e wedstrijd voor beste golfer/ster van het jaar. De 2e wedstrijd wordt op 31 augustus gespeeld.
Op 7 september gaan we golfen op de golfclub Wildenrath. Inschrijving via de website van de Herkenbosche. Het was weer een heerlijke golfdag.Tot volgende week.

Namens de Seniorencie. 

Christel Verschure

Terug