Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Commissieleden in het zonnetje

Zaterdag 1 oktober j.l.werden de commissieleden, de basis van onze vereniging, in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet. De vooruitzichten wat weer betreft, waren niet erg hoopvol. Met  goede moed, na de ontvangst met koffie en lekkers vertrokken we allemaal tegelijk om 12.00 uur en speelden een Texas Scramble. Voorzitter Frederik Nijpjes verzorgde iedereen met een lunchpakket door de baan. Na een fikse bui klaarde de hemel op en genoten we van heerlijk golfweer, dat was boffen! Terug in clubhuis genoot iedereen van een welverdiende borrel en na omkleden werden we getrakteerd op een heerlijk Italiaans buffet. Tussendoor maakte Frederik de winaars bekend.

1. Team van   Patrick Bocken,Erwin Poell, Marjolijn Olsthoorn en Annie Timmermans
2.Team van Frans Eicholtz, Jeroen Springer, Margriet Dormans en Petra Solberg
3.Team van Ger Nissen, Gérard Pelzers, Antoinette Chanier en Agnes Gerlag

Op alle par 3 werd gespeeld om de Neary, en gescoord door Mien Ansems, Gérard Pelzers en Hans Leufkens.Op de par 3, gele lus, hole 7, werd niet gescoord. 

Terug