Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Commissiedag jaarlijks feestje

De Commissiedag is een jaarlijk terugkerend feestje waarbij de commissieleden in het zonnetje worden gezet door het bestuur van de vereniging. Nieuwbakken voorzitter Frederik Nijpjes, ondersteund door Petra Solberg en Patrick Bocken, tekenden voor een vlekkeloze organisatie van deze dag op zaterdag 2 oktober. De wedstrijd werd zeer verdiend gewonnen door het team van Marc America, Alfred Hoogland, Monique Koopman en Désirée Meijers. De tweede prijs was voor het 3-koppige team van Patrick Bocken, Ger Nissen en Agnes Vossen. De derde plek was voor Mien Ansems, Paul Kant, Hans Leufkens en Annie Timmermans.

Voor de persoonlijke winst kwam deze zaterdag pure 'girl power' aan bod. Zowel de 'nearest to the line' op de Muermans hole en 'neary' op hole 7 werden allebei gewonnen door een dame. Sonja Bleijlevens en Karin op 't Veld. Proficiat! Helaas bleek de 'girl power' van de enige flight van 3-dames niet sterk genoeg om in de team-prijzen te vallen. 

 

 

 

Terug