Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Cas de Vocht Limburgs Kampioen Strokeplay 2022

Afgelopen zondag, 2 oktober, zijn op golfbaan Bleijenbeek de Limburgse Golfkampioenschappen gehouden. Ook onze vereniging was vertegenwoordigd met een team van zes spelers. Deze spelers zijn óf clubkampioen óf verliezend finalist bij de matchplay clubkampioenschappen.

De spelers waren: Cas de Vocht, Stijn Kant, Stefanie Dielen, Mirjam Verschure, Bea Laugs en Erik Frolich. Tijdens dit kampioenschap zijn er verschillende titels waarvoor gestreden wordt. Ons team eindigde als derde, in de strijd om de titel 'beste team'i n een deelnemersveld van 11 Limburgse clubs.De titel beste Strokeplay speler van Limburg ging zeer verdienstelijk naar Cas de Vocht, hij speelde een ronde level Par (73), 2e plaats ging rond in 80 slagen. Bravo Cas!

Volgend jaar zal dit kampioenschap bij ons op de baan gespeeld worden op zondag 1 oktober.

Namens de Wedstrijdcommissie:

Stefanie Dielen

 

 

Terug