Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Betaalgemak voor de leden bij de horeca met de MyDealz betaalapp

Leden van de Herkenbosche kunnen vanaf nu gebruik maken van de betaalapp MyDealz om het afrekenen bij onze horeca te vergemakkelijken. Onze medewerkers nemen de bestelling op en kunnen direct van uw betaaltegoed afboeken. Bij vertrek hoeft niet nog langs de kassa gegaan te worden of gewacht te worden om te kunnen afrekenen. Bijkomend voordeel is dat u altijd de bestelling kan nakijken en zelfs de hele bestelhistorie kan inzien.

Account/inloggen
Inloggen kan via een pc of laptop maar ook via de smartphone of tablet. Met smartphone of tablet bestaat tevens de optie om de pagina als “webapp” op te slaan. Logt u voor het eerst in? Dan komt een hint in beeld om daarmee de pagina als &ldq uo;webapp” op te slaan. Deze hint gemist? Geen probleem! Onderin deze handleiding staat deze hint nog een keer extra beschreven voor zowel IPhone als Android telefoons.

Klik op de volgende link om voor de eerste keer in te loggen en uw account te activeren.
https://deherkenbosche.mydealz.nl/

U kunt hier inloggen met dezelfde gegevens als waarmee u in MijnGolfpagina (waar u starttijden en lessen kunt reserveren en in kunt schrijven voor wedstrijden etc.) inlogt.  

Om in te loggen of gebruik te maken van de app, verwijzen we graag naar de handleiding.
Mogelijk bent u daar voldoende mee geholpen. Mochten er dan toch nog vragen zijn dan helpen we natuurlijk graag.

Terug