Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

1e Zondag van juli: de Presidents Cup!

Zondag 1 juli stond in het teken van de jaarlijkse Presidents Cup. Nadat onze voorzitter Frederik Nijpjes afgelopen donderdag de baan had gelopen en voor de wedstrijd dus de PAR had bepaald, mochten vandaag 55 spelers tegen deze PAR in matchplay spelen. Na een prettige ontvangst met koffie/thee en gebak werd er om 11.00 uur met een gunshot gestart. Op hole 7 kon gestreden worden voor de Neary, op hole 10 voor de 'nearest to the line' ( het dichtst bij de streep). Lekker weer en een lunchpakketje rondgebracht door de voorzitter zelf, met hulp van Gèr Jongen, droegen bij aan een gezellige golfronde.

We feliciteren de volgende spelers:

1e plaats: Jeroen Springer +7
2e plaats: Maxim Nabers +6
3e plaats: Eugene Kusters +5 ( laatste 9 holes +6)

Neary dames: Antje Cillekens
Neary heren: Oskar Herold

Nearest to the line dames: Truus Suurenbroeck
Nearest to the line heren: Peter Thomas

 

Diegenen die zich hadden aangemeld hebben nog een gezellige nazit gehad, onder het genot van een zeer goed verzorgde BBQ.
Dank aan iedereen die meegeholpen heeft vandaag!

Terug