Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Virtueel lidmaatschap

Leden van de Herkenbosche Golfkaart, Limburg Golfland en van de BurgGolf LoyalTee Club genieten voordelen bij de Herkenbosche. Voor vrije golfers die nog twijfelen over een lidmaatschap op een vaste baan zijn de Herkenbosche Golfkaart, Limburg Golfland en de BurgGolf LoyalTee Club een goed alternatief.

Leden van de Herkenbosche Golfkaart en Limburg Golfland krijgen o.a. 20 % korting op de reguliere greenfee van 13 golfbanen in Limburg. Een membership met handicapregistratie behoort ook tot de mogelijkheden. De Herkenbosche Golfkaart biedt nog meer voordelen en binding met golfbaan de Herkenbosche. Kijk voor meer informatie op de Herkenbosche Golfkaart.
Ook voor eigen leden van de Herkenbosche kan een aanvullend lidmaatschap van Limburg Golfland aantrekkelijk zijn, zeker als u met enige regelmaat eens op een andere baan in Limburg gaat spelen. Voor meer informatie en/of aanmelding verwijzen we u naar de website van Limburg Golfland.

De LoyalTee Club biedt vergelijkbare mogelijkheden, met voordelen op alle BurgGolf banen, welke verdeeld zijn over heel Nederland. Leden van de Herkenbosche zijn automatisch lid van de LoyalTee Club en ontvangen op vertoon van hun pasje van de Herkenbosche een korting van maar liefst 50 % op de greenfee van andere BurgGolf banen.