Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Uitwisseling business club

We nodigen u graag uit voor de uitwisselingswedstrijd van ons "Business Zomer Golf programma" op woensdag 6 oktober die gespeeld wordt op de Herkenbosche.

Net als de afgelopen jaren spelen we een of twee keer per jaar een uitwisseling met de Business club van BurgGolf Gendersteyn. De ene keer thuis, de andere keer uit. Deze wedstrijd vindt plaats bij ons op de baan.

We nodigen u dan ook graag weer uit met een team van maximaal 3 spelers deel te nemen. De spelvorm is individueel stableford, waarbij het gemiddelde van de beste 2 teamscores, van de evt. 3 deelnemers per team, bepalend zijn voor het dagklassement.

N.B. Uiteraard kunt u ook individueel inschrijven voor deelname. U wordt dan ingedeeld met andere bedrijfsleden die alleen hebben ingeschreven.

Kosten voor ontvangst, lunchpakket, baancatering en dinerbuffet bedragen € 39,50 p.p. + eventueel genuttigde consumpties.
 

Programma
12:30 - 13:15    uur:   ontvangst koffie & vlaai / uitreiken lunchpakket
13:15 - 13:30    uur:   naar de holes
13:30 - 18.30    uur:   gunshot 18 holes
14.45 - 15:45    uur:   baancatering
18:30 - 19:00    uur:   borrel en mogelijkheid tot omkleden
19:00 - 21:30    uur:   prijsuitreiking en diner

 

Inschrijfformulier Uitwisseling Businessclub Gendersteyn d.d. 7 mei 2021

Om in te schrijven voor de uitwisseling met Burggolf Gendersteyn op woensdag 6 oktober dient u onderstaand formulier volledig in te vullen en te verzenden.
Contactpersoon bedrijf

DeelnemersOpmerking