Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Uitwisseling business club

We nodigen u graag uit voor de 5e ronde van ons "Business Zomer Golf programma" op vrijdag 1 november die gespeeld wordt op de Herkenbosche.

Net als de afgelopen jaren spelen we, na eerst een "uit" gespeeld te hebben bij Gendersteyn (26 sept. jl.) ook een wedstrijdronde samen met de leden van de businessclub van Burggolf Gendersteyn op onze baan.

We nodigen u dan ook graag weer uit met een team van maximaal 3 spelers deel te nemen. De spelvorm is individueel stableford, waarbij het gemiddelde van de beste 2 teamscores, van de evt. 3 deelnemers per team, bepalend zijn voor het dagklassement.

N.B. Uiteraard kunt u ook individueel inschrijven voor deelname. U wordt dan ingedeeld met andere bedrijfsleden die alleen hebben ingeschreven.

Kosten voor ontvangst, lunchpakket, baancatering en dinerbuffet bedragen € 39,50 p.p. + eventueel genuttigde consumpties.
 

Programma
11:00 - 11:45    uur:   ontvangst koffie & vlaai / uitreiken lunchpakket
11:45 - 12:00    uur:   naar de holes
12:00 - 17.00    uur:   gunshot 18 holes
13.15 - 14:15    uur:   baancatering
17:00 - 18:00    uur:   borrel en mogelijkheid tot omkleden
18:00 - 20:30    uur:   prijsuitreiking en diner

 

Inschrijfformulier Uitwisseling Businessclub Gendersteyn d.d. 1 nov 2019

Om in te schrijven voor de uitwisseling met Burggolf Gendersteyn op vrijdag 1 november a.s. dient u onderstaand formulier volledig in te vullen en te verzenden.
Contactpersoon bedrijf

DeelnemersOpmerking