Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Uitwisseling business club

We nodigen u graag uit voor de uitwisselingswedstrijd van ons "Business Zomer Golf programma" op vrijdag 14 oktober die gespeeld wordt op de Herkenbosche.

Net als de afgelopen jaren spelen we een of twee keer per jaar een uitwisseling met de Business club van BurgGolf Gendersteyn. De ene keer thuis, de andere keer uit. Deze wedstrijd vindt plaats bij ons op de baan.

We nodigen u dan ook graag weer uit met een team van maximaal 3 spelers deel te nemen. De spelvorm is individueel stableford, waarbij het gemiddelde van de beste 2 teamscores, van de evt. 3 deelnemers per team, bepalend zijn voor het dagklassement.

N.B. Uiteraard kunt u ook individueel inschrijven voor deelname. U wordt dan ingedeeld met andere bedrijfsleden die alleen hebben ingeschreven.

Kosten voor lunchbuffet, baancatering en dinerbuffet bedragen € 50,00 p.p. exclusief eventueel genuttigde consumpties.
 

Programma
11.00 - 12.00    uur: ontvangst met vroege lunch / lunchbuffet
11:45 - 12:00    uur:   naar de holes
12:00 - 16.30    uur:   gunshot 18 holes
14.15 - 14:45    uur:   baancatering
16:30 - 18:00    uur:   borrel en mogelijkheid tot omkleden
18:00 - 20:00    uur:   prijsuitreiking en diner

 

Inschrijfformulier Uitwisseling met Businessclub Gendersteyn d.d. 14 oktober 2022

Om in te schrijven voor de uitwisseling met Burggolf Gendersteyn op vrijdag 14 oktober dient u onderstaand formulier volledig in te vullen en te verzenden.
Contactpersoon bedrijf

DeelnemersOpmerking