Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Best ball tijdens vrolijke Vriendinnendag

Vrolijk 'kakelend' werden vriendinnen ontvangen door degene die uitgenodigd hadden. Met 48 deelnemers op de startlijst een mooi speelveld. Lekker op het zonnige terras met in alle kleuren en outfits uitgedoste dames aan de koffie of thee. Een beter begin kunnen we niet hebben.Om 11.00 uur klonk het startschot van marshal Huub en gingen we van start op 13 holes 'Best Ball', met neary’s op hole 7 en 15. De beste score van elk koppel werd genoteerd op de kaart. Fijn als er eens een mindere hole tussen zit. Dat was duidelijk zichtbaar in de uitslagen.Na een gezellige borrel op het terras werden de uitslagen bekend gemaakt.

Neary hole 7 gewonnen door Annie Ridderbeeks.
Neary hole 15 gewonnen door Karin Bruinsma.

1e plaats was voor Saskia Nabers en Suzan Frencken met 47 pt.
2e plaats voor Annie Ridderbeeks en Kiki Nabers met 45 pt (22pt op de tweede 9 holes).
3e plaats voor Agnes vossen en Margareth Kok met 45 pt (17 pt op de tweede 9 holes).

Er werd nog lang nagekletst en door een grote groep wat gegeten in aangename temperaturen. Al met al zeker weer een geslaagde Vriendinnendag.

De Damescommissie

Terug