Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Udo Nabers Par-3 Kampioen

Zondag 15 augustus 2021 stond in het teken van het Par-3 Kampioenschap. Het  werd een fantastische wedstrijd over drie rondes op onze mooie Par-3 baan van GCC De Herkenbosche.
Vanaf 10.00 uur gestart met twee-bal flights en één drie-bal. Na twee rondes een gezellige pauze, onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Ondertussen werd de indeling voor de 3e ronde bekend gemaakt. Er werd gespeeld om de Par-3 Kampioenschaps Trofee voor de beste Bruto score, en verder om de beste Netto scores van zowel de A als de B categorie. 

 

Uitslag:
Beste Bruto score 'Overall winnaar':  Udo Nabers met 78 slagen.

1e prijs Netto Categorie A:
Ger Nissen (81 slagen)

1e prijs Netto Categorie B:
Jo Bleijlevens (82 slagen)

Een zeer geslaagde dag met prachtig weer en leuke competitie onderling. Met dank aan alle deelnemers.Volgend jaar zéker weer op de agenda met hopelijk nóg meer deelnemers.

De Wedstrijdcommissie.

Terug