Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
NL

Tweede plek voor Team Dames 1

Dinsdag 23 mei was de grote finale om de titel Landskampioen 2023. Deze vond plaats op 'De Lochemse Golfclub' . De strijd ging tussen Delfland Golf Dames 1 en De Herkenbosche Dames 1. Wat zou het mooi zijn als de dames van 'de Herkenbosche' deze titel zouden kunnen prolongeren na die geweldige winst in 2022. Vol goede moed togen ze naar Lochem, niet bepaald in de buurt en daarom misschien ook extra spannend. Er waren ook een behoorlijk aantal supporters meegereisd om de dames een hart onder de riem te steken....wat een spirit.

 

Om 10.30 uur werd het startsein gegeven en konden de dubbels de baan in. Iedereen was super gefocust....want het gíng dan ook wel ook ergens om vandaag. Er werd gestreden.... na de 1e ronde was de stand 5-1 voor Delfland. Dat was wel een hele grote kluif... Na een geweldig verzorgde lunch, iedereen weer opgepept en strijdlustig om het allerbeste spel te spelen. Er werd dan ook zéér goed, leuk en sportief gespeeld. En toen werd het spannend...

Stefanie wint haar partij, tussenstand 3-5
Monique wint haar partij, tussenstand 5-5
Karin wint haar partij, tussenstand 7-5
Mirjam verliest haar partij, tussenstand 7-7
Mien verliest haar partij, tussenstand 7-9
Misschien toch weer een Play-off....??
Dian stond 2 down na hole 16... ze wint hole 17....met 1 down naar hole 18...spannend...
Helaas verliest Dian de hole en dus ook haar partij... Eindstand is 7-11 !!

Delfland Golf heeft de titel Landskampioen (af)gepakt. De dames hebben een geweldige strijd geleverd....en mogen zich toch heel trots: 2e Beste team van Nederland noemen.

Dames; Karin, Stefanie, Mirjam, Monique, Mien, Dian en Sandra: gefeliciteerd met deze mooie prestatie! Jullie hebben het goed gedaan. We zijn heel trots op jullie en dat jullie onze G&CC de Herkenbosche op een positieve manier in de kijker hebben gezet. Chapeau!

De Wedstrijdcommissie

 

 

 

Terug